İngiltere şirket açmak mantıklımı

Defterdar'dan Türkiye içi şirket oluşturdum 3.500TL+KDV(3 ay geçerli indirim kodu verdiler) dahil fiyata, 2000TL(yıllık)'de e-imza için verdim. Sana zaten muhasebeci bağlıyorlar herşeyi onunla hallediyorsun. Tek farkı her ay ödüyorsun bu ücreti veya yıllıkta tuttuğu kadarını ödeyebiliyorsun. Limited şirketide kurdum zamanında fazla zahmetli ve Türkiyeye parayı çekim yaparken deli aktarım parası kesiyorlar, aracılık için ayrı kesiyorlar. 100TL 200TL gibi ürünler satıyorsan sana yarısı neredeyse anca geliyor. Bu yüzden hiç uğraşmamak adına Türkiye'den Defterdar aracılığı ile oluşturdum.

Aktif bir 4/A sigortan varsa Bağkur ödemene gerek kalmıyor. Evine yoklamaya 1 seferliğine geliyor vergi dairesinden birileri daha da rahatsız etmiyorlar. Ben memnunum muhasebeci her zerreye yardımcı oluyor.
Her sattığım üründen %25kdv+ muhasebeci zart zurt çok uğraştırıcı gereksiz Amerika vatandaşı olmayanlardan vergi almıyor ayrıca gerçi eyalet eyalet değişiyorda.
1784027196536.webp

Para aklamaya gerek yok kazandığımız para zaten bizim ingiltereden vergi ödedediğimize türkiyeye gideceğine dahi belge alıyoruz iki kere vergi ödemiyoruz. Hosting vb masrafları gider gösteriyoruz ingilterede vergiyi azaltıyoruz.
Bağkur odemeye ve bir miktar para sonrasinda turkiyede sirket acmaya okey isen denebilir neden olmasın

Bağkur odemeye ve bir miktar para sonrasinda turkiyede sirket acmaya okey isen denebilir neden olmasın
Burda tamamen devletin sisteminin saçmalığı;
Şirket açma maliyeti,
Kdv,
Fatura,
Muhasebeci,
Bağkur,
Yıllık masraf,
Vergi beyanı.
Bunlarla uğraşacağıma ve kazancımın çoğunu ekstra vergilerle devlete verceğime ingiltere şirket çok daha kolay ve masrafsız wise kartıyla yer içeri parayı türkiyeye sokmam sokmam gerekirse sokarkenki vergi bile saydıklarımdan az ayrıca ingiltereye vergi ödediğime ve türkiyeye para göndericeğime dahil belge alırsam türkiyeye sokarken gene vergiyi azaltabiliyoruz %0lara kadar iniyor.

Burda tamamen devletin sisteminin saçmalığı;
Şirket açma maliyeti,
Kdv,
Fatura,
Muhasebeci,
Bağkur,
Yıllık masraf,
Vergi beyanı.
Bunlarla uğraşacağıma ve kazancımın çoğunu ekstra vergilerle devlete verceğime ingiltere şirket çok daha kolay ve masrafsız wise kartıyla yer içeri parayı türkiyeye sokmam sokmam gerekirse sokarkenki vergi bile saydıklarımdan az ayrıca ingiltereye vergi ödediğime ve türkiyeye para göndericeğime dahil belge alırsam türkiyeye sokarken gene vergiyi azaltabiliyoruz %0lara kadar iniyor.
%0 lara kadar iniyor derken? ya bilmiyorsunuz yada fazla abarttınız o para Türkiyeye gelirken sağlam kesiliyor buda benden sana söylemesi satış yaptığın kitle türk ise zaten Türkiye'de sirketinin olması gerekli ingiltere ile zorlanırsınız

%0 lara kadar iniyor derken? ya bilmiyorsunuz yada fazla abarttınız o para Türkiyeye gelirken sağlam kesiliyor buda benden sana söylemesi satış yaptığın kitle türk ise zaten Türkiye'de sirketinin olması gerekli ingiltere ile zorlanırsınız
adam stripede ödüyor türklere satsam ne satmasam ne türk bankasına giren çıkan para yok hayırdır yani. en fazla parayı türkiyeye sokmam.

adam stripede ödüyor türklere satsam ne satmasam ne türk bankasına giren çıkan para yok hayırdır yani. en fazla parayı türkiyeye sokmam.
Sende geldin eninde sonunda para sokmamaya işte sokmayacağını biliyorum nasıl sokabilirsin omu anlattım aslında ama sen bilirsin

Vergi ödememek için türlü türlü sekillere girip hakkım olan paranın %30 unu Türkiyeye sokarken ve yurt disi firmalar ile kaybedeceğime, vergimi ödeyerek iş yaparım kârlı olurum.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl