ingilizlere göre iyi - Tema adlı kullanıcı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sooply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.987
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
ss1.png

ss2.png

ss3.png

Neden banlandığını sorduğumda çok komik mesajlar aldım kendisinden, güldüm bayağı. Siz de gülün diye atıyorum.

Anlamadığım şey yabancılar photoshop ile yapılmış bu görseli neden alsın ki? Sonuç olarak bir HTML php veya CSS kodu yok veya şu anda bunu görüp CSS'e döken herhangi birisi istediği gibi kullanır. Lisans vb. bir şeyde yok tasarımda.

(site launcher kodlama dan anlamıyorum dilleri yanlış söylemiş olabilirim.)

Onur'a katılıyorum yazılım dillerini bilen birisi bu temayı çok rahatlıkla yapıp kullanabilir.

anlatmaya çalıştığınız kişi bunları düşünebilecek olsa gidip milletin tasarımını kopyalayıp ücretsiz paylaşmazdı :D

Java veya C dillerini yazmak için kullandığımız text editörü için bu çok basit bir tasarım, üstelik o bahsettiği "ingilizler"'in bu alanda olan kişilerinin ortalaması bile Türkiye'den fazla iken neden bahsediyor?

Yazılımın kodunu mu satacak yoksa tasarımını mı satacak?

bu yapılan terbiyesizliğe bir de ben bazı şeyler eklemek isterim :D

normalde bu şahıs ile quageld yani enes ile bir takım çalışması yapacaktık profesyonel ve güzel bir harita yaptık, belirli bir miktar karşılığında siteye konulacaktı daha sonrasında işlemler iptal oldu ben bulunulan takımdan ayrıldım vesayre satışa koymaktan vaz geçtik daha dün geldi ve bana fotoğraflardaki gibi ücret almadan koyacağız dedi güya sorunsal kaldırıldı bu yüzden ödemiyeceğim dedi fakat bizim böyle bir anlaşmamız yok ben ondan kaldırırsan iyi olur bak hakkımı yedin bebaer seninde beğendiğin iyi bir iş yapıyoruz diyince kaldırdı üzerine zaman geçince para vermicem gibi karaktersizliklerde bulundu bu adama güvenmeyin işinde profesyonel ( tasarımda değil dolandırıcılıkta)
Ekran görüntüsü 2021-07-04 173412.png
Ekran görüntüsü 2021-07-04 173443.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Tema yakın arkadaşım yaptıklarını onaylamıyorum ancak tasarım konusunda yetenekli birisi bunu inkar edemeyiz.

Tema yakın arkadaşım yaptıklarını onaylamıyorum ancak tasarım konusunda yetenekli birisi bunu inkar edemeyiz.
ben tasarımı kötü demedimki çalarkende efso çalıyor yaparkende dolandırırkende :;p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl