İngelizceyi Nasıl Öğrenebilirim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MegaGrnYT

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
MegaGrnYT

Discord:

MegaGrnYT#4002

öncelıkle Merhaba Gencler veya arkdaslar bügün konumuz İngelizce Arkdaşlar İngelizcenı ögrenmeın 2 yolu vardır 1 cisi = ingelizceyı calısmak 2 cisi ise = oyun oynuarak ben okulda hıc bır ıngelızce ogrenmedım ögrensem unturum ve akılma gelmez emın olumki oyunlar sizlere yardımcı olur mınecraft gibi oyunlar ıngelızce yaparak öğrenebilirsiniz :) neyse bb

Umarım Ingilizce seviyen Türkçe seviyenden iyidir :))

Son düzenleme:
Bir şey soracağım, bu nasıl bir rehber? Hevesini kırmak istemem ama bence bu işlere bulaşma.

Aga bi Türkçeyimi öğrensen diyorum :D

İlk önce yazmayı öğrenmelisin, yazımları bilmelisin. Ana dilini bilmeden başka bir dili bilmen imkansıza yakın.

Son düzenleme:
"İngilizceyi ingilizce öğrenerek öğrene bilirsiniz" Konuya bunu yazsan daha iyi olurdu :D

İngilizce öğrenmen için ilk önce Türkçe dilinin yazımı gerekiyor. TDK kurallarına uyduktan sonra öğrenebiliriz.​

Oyunlardan veya filmlerden İngilizce öğreniyorum diyenler en fazla ortaokul İngilizcesi öğrenir. Konuşmaya gelince 2 kelimeyi zor birleştirirler. Yani oyun film vs. izleyerek dilci olmayı düşünmeyin insanlar boşuna hazırlık okumuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl