İNFUMİA l MC-TR > 1.Yıl'a özel büyük davet ve yarış etkinliği! Ödüller ve bilgilendirme için içeriye gir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman hızlı geçiyor, kalitenizden eksik etmemenize şaşırıyorum..
Bu platforma girerken üyelerimizden önce kendimize bir söz verdik. Kendimize verdiğimiz sözü ve üyelerimize gösterdiğimiz kaliteyi kaybetmek istemiyoruz. Hep birlikte, daha kaliteli yıllara :)

Waow güzel bir etkinliğe benziyor ?
Teşekkür ederiz, mümkün olduğunda geniş bir ödül yelpazesi ayarladık. Hep birlikte nice yıllara!

Güzel etkinlik olacak gibime geliyor.
Çok teşekkür ederiz, güzel bir etkinlik olması için teknik ekip elinden geleni yapıyor.

Güzel bir etkinlik gibi, başarılar.
Teşekkür ederiz, bitişinde de kazananlar için daha güzel olacak :)

Güzel olmuş umarım ihtiyacı olan birisine çıkar.

10 tane terrain yaz oraya koçum

eklenti paketi paylaşsanız cok güzel olur aslında

Etkinlik güzel beğendim fakat katılamam üzücü.

Aniden gelen şok gelişme! Etkinlikte @GHS ekibi birazcık delirdi diyelim o halde :) @LySoon xd
Terraform hediyeleri 10 Adete çıktı! Terraform nedir diye bilmeyenlere bir örnek bırakıyorum. Konuşmaya gerek yok dimi @LySoon

SPOILER_Void2.png

bu yıl bitiyor zaten, konuşucak birşey yok pek.. Yılı güzel bi şekilde kapamaya bakalım .D

konuyu okudum bu etkinlik icin demedim zaten
ücretsiz birşey beklemeniz biraz saçma olur, herneyse burası bu tarz şeylerin yeri değil ^^

Bazı şeyler ücretsiz dağıtılamıyacak kadar değerlidir.

Güncelleme: Konu içeriğindeki Neden İnfumia? Başlıklı mesaj değiştirilmiştir.

Güzel olmuş umarım ihtiyacı olan birisine çıkar.
Değerli yorumun için teşekkürler Abdullah, bizde dileriz ki ihtiyacı olan birisine çıkar.

eklenti paketi paylaşsanız cok güzel olur aslında
Bunu çok düşündük. Ancak bazı arkadaşların bundan farklı yönden faydalanacağı ve ücretsiz paylaşılmayacak kadar değerli olması sebebiyle yapmadık.

Davet atarak olmasaydı katılmak isterdim

Davet atarak olmasaydı katılmak isterdim
Başlangıç sadece davet amaçlı, etkinliğin devamında minigames gibi etkinlikler bulunuyor. Bunun için de bir takım davet sayısı yapmanız gerekiyor. Ama minigames etkinliğinin ödülleri için davetinizin 100 falan olmasına gerek yok. 3-5 Kişi de minigames etkinliğine girmeye yetecektir.

Başlangıç sadece davet amaçlı, etkinliğin devamında minigames gibi etkinlikler bulunuyor. Bunun için de bir takım davet sayısı yapmanız gerekiyor. Ama minigames etkinliğinin ödülleri için davetinizin 100 falan olmasına gerek yok. 3-5 Kişi de minigames etkinliğine girmeye yetecektir.
Yok ya saolun kendi dcm için bile davet atmıyorum :(

cıngılı cıngılı cıngılı bel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl