Infumia l Bir gelişim hikayesi l Kalite; Yaptıklarınla övündüklerindir, kaç yıllık olduğunla değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım burada yaptığınız profosyonel yaklaşımı discord uygulamasına da yansıtırsınız. Bu arada abi dememenizi rica ediyorum.

Umarım burada yaptığınız profosyonel yaklaşımı discord uygulamasına da yansıtırsınız. Bu arada abi dememenizi rica ediyorum.
discord'u artık siparişleri almak ve iş yapmak için kullanmayacağın, yakında yapacağımız yeniliklerden biride bu olucak. discord kanalımızı sadece eğlence, oyun ve tanışma/konuşma şekline kullanıcaz.

Bak şu anda oturdum gülüyorum senin şu haline. Konuşmaları çok ciddiye alıyorsun. Tartışma kanalında sadece bir tığ geçmemin sonucu soluğu burada almışsın. Komik olmuş gerçekten. Ha bu arada, abi lafını da ciddiye almışsın. İşte bunlar gerçekten dızo stayl adını verdiğim tiplerin işi. Lütfen, lütfen komik olma abi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl