Infumia l Bir gelişim hikayesi l Kalite; Yaptıklarınla övündüklerindir, kaç yıllık olduğunla değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

infumia

Software and Design Brand
Elmaslar
209
Minecraft
infumia

Discord:

Bycakr#6903

WVc9Q1.jpg

Herkese Merhaba!
Bizde dahil olmak üzere, 10 aydır bu piyasada yer alan tüm ekiplere başarılar dileriz. Bununla beraber bir kaç konuya değinip. Sizlerle beraber sevincimizi paylaşmak istiyoruz. Bu konuda yer alan her mesaj, İnfumia ekibi tarafından tüm Minecraft alemine yazılmıştır. Dikkatle okumanız rica olunur. Çünkü bu konuda, bazı şahıs ve gruplarından çektiklerimiz. Gelişimimiz ve sizlere önerilerimiz olacaktır. Hadi, oynat bakalım!

Türkiye Piyasası Hakkında
Türkiye belirli olan 3-4 adet müşteri tipi mevcut. Bu müşterileri şöyle kısa kısa cümlelerle açıklayabilirim. Hemmen sizlere örnekleri veriyorum;
Sürekli soru sorarak, yazılımcı ya da tasarımcıyı çileden çıkaran arkadaşlar.
Düzgün olan bir yazılım tasarımı kötüleyerek, bilmeden yorum atan arkadaşlar.
Bir ekipten yaptığı yanlış yüzüne vurulduğunda 5 senelik olanlara sığınıp. Biz ya da başkalarına laf eden arkadaşlar.
Gerçekten kalite için canını verecek, kalite düşkünü arkadaşlar.
Bu arkadaşlarımızı güzel bir şekilde gördük. Sezdik, biliyoruz. Şimdi ise bunlara karşı güzel bir önlem alma gereği duyduk. Bununla beraber müşterinin de değişik satıcıları oluyor genellikle. Bazı satıcılardan örnek vermek istiyorum. Tabii ki isim vermeden. Alındıklarında aşağıya atlarlar.
Neyin ne olduğunu bilmeden, kötüleyip. Başkalarının adıyla prim kasmaya çalışanlar.
Kötü olmalarına rağmen kendini iyi sanıp. İnsanlara yaranmaya çalışanlar.
Paketlerine 500 tane leak ekleyip, müşterilerinin gözüne cazip görünenler. Fakat boş olanlar.
Şimdi ise, diğer satıcı arkadaşlara bir mesajımız var. Gelin, birazda onlara bir kaç cümle sarfedelim. Belki kalplerindeki pis hırsı durdururuz.

Türkiye'nin İlk Marka Tescilli (Minecraft) Yazılım & Tasarım Ekibi

10 Aydır emek veriyoruz. Bir kere aylığımızla övünmedik. 10 Aydır emek veriyoruz, bir kişinin hakkına girmedik. Boş konuşmadık, hep insanlara yardım etme gereğinde bulunduk. Onlarda bizlere yardım etti. Hepsine teker teker konu altında teşekkürlerimi sunacağım zaten. Benim (Ayberk), bir sözüm vardır. Yatırım olmadan, iş olmaz diye. Bu sözümü dahi kendi ekip aralarında dalga konusu yapabilecek kadar küçük arkadaşlarla yarışıyoruz u piyasada. Biz artık bu TAKIM yarışlarından ÇEKİLMİŞ bulunmaktayız. Artık, her zaman diyordum. Gerçekten denk olarak görmüyor, sizinle yarışmıyoruz. Çünkü biz, işimizi gerçekten iş gibi düşünüp. Müşterileri mağdur bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz.

İnfumia, 10 aylık emeği ve uğraşı sonucunda; Ürünlerinin, isminin ve haklarının korunması amacıyla MARKA TESCİL BAŞVURUSUNU yapmış olup.
Onay süreci boyunca kullanılacak tüm evraklar için ek ödemesini yapmıştır. Totalde 454 Türk Lirası olmak üzere ilk ücret ödenmiş olup. Tescil onay belgesi ücreti beklenmektedir. 410 Lirası, nice sınıfları için diğer ücret ise Ön Onay için ödenmiştir.
Bizden ürün alacak her müşteri, telif haklarına saygı duymak ve uymak zorunluluğundadır. Ek olarak videosuz, kanıtsız bir şekilde adımıza çıkacak her türlü yalan iftiralarda forum yönetiminin markayı karalamaktan işlem yapabileceğini de belirtmek isterim. Keza bazı arkadaşlarımız, kendi konularında sırf satış yapabilmek için başkalarını ezmeye çalışıyor. Komik oluyor :) Kanıt isterim ben, kanıııt.

RNHKOK.png

1eJQL9.png

9VBVeS.png

cKWebd.jpeg

VTQIfH.jpeg

WL5UIx.jpeg

Bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz!

Başta İnfumia ailesi üyelerine!
@KODZER - @GHS - @batuhan Yenidogan - @Garp - @cosmicfugue - @Unknown

Muhteşem bir ekip. Her zaman daha iyiye!

Yine bir ilk yine İnfumia
#rez

Tebrikler :alkis: İşte İnfumia farkı :))

aylardır verdiğimiz emeklerin bir karşılığı...

Her şey daha yeni başlıyor.

Hayırlı olsun diyelim..

Kaliteli bir ekip, kaliteli bir sonuç.

İzninizle, başlıyoruz ;)

kaliteli ekip belli oluyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl