İnfumia | Eşya Seçme Koruması | Nuker, Autofish, Autobreak Engeli |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

infumia

Software and Design Brand
Elmaslar
209
Minecraft
infumia

Discord:

Bycakr#6903

giphy.gif

1574078524751.png

Öncelikle konuya geçmeden önce ekip tanıtım konumuza gitmek için papapa buraya tıklaa!

İnfumia | Eşya Seçme Koruması | Nuker, Autofish, Autobreak Engeli |

Skript'in amacı bot veya hile kullanırken bilgisayarını açık bırakıp gidenleri engellemek. Nasıl kullanıcağınız sizin tarzınıza kalmış durumda. Skripti satın alacaksanız istediklerinizi (çok komplike olmadan) yapacağım. Örneğin tanıtım videosunda da belirttiğim gibi lapis kırarken %0.01 ihtimalle (değişebilir) bu menünün açılması. Eğer bunu kullanırsanız geceleri oyunu açık bırakıp, nuker açıp diğer oyuncuların önüne geçen hile oyunculara engel olabilirsiniz. Eğer premium bir sunucunuz var ise lobi sunucusuna bunu ekleyip bot hesapların sunucunuza girmesine engel olabilirsiniz (menüde seçim yapmadıktan sonra atma özelliğini kullanarak).

Tanıtım videosunda her şey açık ve net şekilde gösteriliyor. Rastgele itemler içinden menünün ismi olan eşyayı seçtiğinizde korumadan geçmiş oluyorsunuz. Bu menüyü seçim yapmadan kapatamaz, menü açıkken sürekli "esc" basıp blok kırma, koyma gibi işlemler yapılamaz.

Videoda ve yazıda da belirttiğim gibi basit olacak şekilde sizin için özel eklemeler yapabilirim.

Skripti satın alanların çoğunluğu gece nuker açıp bırakanları engellemek amacıyla veya autofish'e bırakıp bütün gece balık tutarak eşya kasanları engellemek amacıyla satın almakta. Eğer sizinde bunun gibi ihtiyaçlarınız var ise bize ulaşabilirsiniz.

Konumuzun sonuna geldik. Satın alım ve ayrıntılı bilgi için discord sunucumuza gelip bir destek talebi açabilirsiniz.

Merhaba, bu bahsettiğiniz koruma %100 engelliyor mu? Eğer öyleyse çok beğendim :))

Tabi ki infumia tabi ki kalite

güncel+++

başarılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl