İnfumia ekibinden ve platform üyelerinden özür diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigidoo01

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

yigido#2385

Merhaba Ben Yiğit
bir minecraft sunucusuna ortak olarak Barış adlı kişinin güvenini kazanıp makinesini aldım ve makinesinin içindeki infumianın ürününü makinesinden aldım yani barışı kullanmış oldum ve dolandırmışlığım yetmemiş gibi kendi sunucumda kullandım sayemde benim makineme giren kişiler dosya.tc sitelerde paylaştı benim yüzümden başka bir kişi hakkında suç duyurusunda bulundular suçumu üstleniyorum kendileri ulaştım insanları dolandırarak paketi çaldım. Yayılmasına sebep oldum. Şimdi ise hakkımda olacak her şeyden sorumluyum. İnfumia ekibinden, müşterilerinden ve üyelerinden gerçekten çok özür dilerim.bununla beraber hakkımda oluşacak davadan dolayı sanalı bırakıyorum ,

hoşça kalın,

Merhaba,

tarafımıza yaptığınız bu olay. Bizim "tecavüz" olarak nitelendirdiğimiz bir olay. Bir özür ile kapanamayacak kadar büyük bir olaydır. Yukarıdaki kişi, markamıza ait bir ürünü satın alan müşterimizle ortak olup. Daha sonrasından paketi çaldıktan sonra başka sunucularda kullanmış olup. Bununla beraber yetmezmiş gibi ürünleri dosya.tc vasıtasıyla dağıtmaya çalışmıştır. Bugün içerisinde emniyete giderek ilk belirtilen kişi hakkında tutanak tutulmuştu zaten. Sorun zannedilen kişi hakkında temiz olduğu babasıyla görüşülerek konuşulmuştu. Sonrasından işin aslını biraz daha derinleştirerek bu arkadaşı tespit ettik. Adı Yiğit, telefon numaraları vs. tüm iletişim adresleri elimizde mevcut. Tüm kanuni haklarımızı kullanacağımızı ve bu işin peşini bırakmayacağımızı belirtmek istiyoruz tekrardan. Bununla beraber her kim olursa olsun hiç üşenmeyeceğimi bu konuda emeğimi ve marka telif haklarımı sonuna kadar kullanacağımızdan hiç şüphenizin olmaması gerektiğini belirtirim.

Tüm forum halkı sağlıcakla kalın.

Gerçekten yaptığın doğru bir şey değil. Umarım bir daha olmaz

artık çocuklarına anlatırsın

Bu kötü işlerin sonunda telif hakkı olacağını bildiğiniz halde neden böyle bir şey yapıyorsunuz anlamıyorum.Şimdi daha çok zarara gireceksin Yiğit Allah yardımcın olsun diyelim.Başka diyecek bir şey yok!

İleride çocuklarına anlatır "Bakın şimdi bir oyun yüzünden bir davalık olmuşuz varya ..." @infumia :D

Geçmiş olsun.
Bir şeyi yapmadan önce iki kere düşün ?.

Öncelikle geçmiş olsun.Bundan sonraki yaşamında nelere dikkat edeceğini inşallah anlamışsındır.

hangi paket?

Böyle bir olayın özürle kapanacağını sanmam.

Böyle bir olay özürle kapanmaz bence şimdiden geçmiş olsun sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl