İnfluencer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B
ben bir sorun göremiyorum? discordda geçen konuşmalar üstüne üstlük yanlış bir konuşmada yok?:d

arkadaşın nasıl birisi olduğu alttaki 2 3 konuşmada bile belli zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 166526
Sanırsam böyle bir rezalet karşısında sessiz kalamadım ve cevap vermek için kendimi tutamadım bu konuşmalardan cidden toxic bir kişi olduğunu ap açık belirtmiş durumdasın konunun açılış nedeni ile alakası olmayan bir yerden kişiyi rencide etmek istiyorsun fakat atılan ss.'de de gözüktüğü gibi konuda haklı olma payın kesirli sayılarla bile hesaplanacak durumda değil bu yüzden banlanmayı hazım edemeyip konu dışından bydemir06'yı vurmaya çalışman çok ezikçe istersen kendine ekmek çıkacak başka bir kapı aramaya ne dersin.

B

Sanırsam böyle bir rezalet karşısında sessiz kalamadım ve cevap vermek için kendimi tutamadım bu konuşmalardan cidden toxic bir kişi olduğunu ap açık belirtmiş durumdasın konunun açılış nedeni ile alakası olmayan bir yerden kişiyi rencide etmek istiyorsun fakat atılan ss.'de de gözüktüğü gibi konuda haklı olma payın kesirli sayılarla bile hesaplanacak durumda değil bu yüzden banlanmayı hazım edemeyip konu dışından bydemir06'yı vurmaya çalışman çok ezikçe istersen kendine ekmek çıkacak başka bir kapı aramaya ne dersin.
bu gün kayıt olan birisini ciddiye alacağımı düşünmedin herhalde:D

bu gün kayıt olan birisini ciddiye alacağımı düşünmedin herhalde:D
Dolandırıcı bir kişiden cevap alacağımı düşünmen bile sana göz dağı vermiş durumda mutlu oldum senin adına fakat hala bu kadar yüzsüz olman cidden yüz kızartıcı durumda dolandırma durumun yetmediği halde discord'da dahi namın yerlerde olmasına rağmen bu kadar çok konuşman da çok şaşırtıcı bir yanın istersen sana yaptığım bedava haritalardan bir kaçının linkini yollarım zaten yapmadığın iş değil ben yaptım deyip gene bir kaç kerizi kandıra bilirsin yada hala bu kadar rezil durumda olmana rağmen böyle konuşup dahada kendini küçük düşürmeye ne dersin seçim senin ellerinde not(discord adresim yaklaşık 4 yıldır açık senin gibi dolandırıcılıktan banlanıp yeni hesap açma gibi bir durumum olmadı sadece yeni hesap açtım)

Yetkililer kontrol edebilir. :( Üzüldüm size.

Bana neden üzüldüğünü anlayamadım sadece tartışmanızı merak ettim takip ediyorum bir şeye üzülmek istiyorsan içinde bulunduğun duruma üzülebilirsin. Birine dolandırıcı diyorsun elinde doğru dürüst kanıt yok ve sinirlendirmek için "kudur" falan spamliyorsun ikinizin arasına girmemek için yorum bile atmıyorum sonra bi bakıyorum 1 mesajlı biri gelip laf atıyor :D

Dolandırıcı bir kişiden cevap alacağımı düşünmen bile sana göz dağı vermiş durumda mutlu oldum senin adına fakat hala bu kadar yüzsüz olman cidden yüz kızartıcı durumda dolandırma durumun yetmediği halde discord'da dahi namın yerlerde olmasına rağmen bu kadar çok konuşman da çok şaşırtıcı bir yanın istersen sana yaptığım bedava haritalardan bir kaçının linkini yollarım zaten yapmadığın iş değil ben yaptım deyip gene bir kaç kerizi kandıra bilirsin yada hala bu kadar rezil durumda olmana rağmen böyle konuşup dahada kendini küçük düşürmeye ne dersin seçim senin ellerinde not(discord adresim yaklaşık 4 yıldır açık senin gibi dolandırıcılıktan banlanıp yeni hesap açma gibi bir durumum olmadı sadece yeni hesap açtım)
Dolandırdığımın kanıtlarını ,discord'da ismimin yerlerde olduğunu kanıtlar mısın? sen kimsin ki bana böyle şeyler yazabiliyorsun ?:D özelden yetki dilendiğin 300 400 on çeken sunuculara koruma sağladım defalarca. Sen ne yaptın? 29 martta kayıt olup, öyle atıp tuttun bydemir'de sende benim dengim değilsiniz o kafayı beni banlatmakla bozmuş. Ben olsam senin yerinde böyle bir topa girmezdim ilerde sende sunucu açarsın yardımımız dokunurxd

kanıt atmadığın takdirde seni ciddiye almayacağım @Midely başka diyeceğin varsa discorduma istek at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl