Infield Mod (1.8.9) Mod Çalışmaları Başladı! Ekip Aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yiğiy34

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Öncelikler Herkese Merhaba Arkadaşlar.

Yakın zamanda öğrenmeye başlamış olduğum Forge Modding Derslerinden Yola Çıkarak Kendi Modumu Yapmaya Karar Verdim. Yetenekli Veya 3D Tasaarımı İyi Olan Kişiler Aranır. Kendini Yetenekli Hissediyorsan;

3D Tasarımcı:
*Blender'da Minecraft için 3 Boyutlu Eşyalar Yapabilmeli.
*3 Boyutlu Bloklar Yapabilmeli.

Developer İçin:
*Tam bilgiye gerek yoktur, temelini(Zorunlu) bilse bile biz eğitimde yardımcı olacağız (JAVA).
*Debugging ve Temeli Sağlam Olmalıdır!
*Forge API'yi kavrayacak bir birey olması şarttır.

Infield Nedir?

Infield Modu 22.11.2018 yılında _gaZor_ ve 4kr3p tarafından ortaya koyulan bir projedir. Bu projede oyuna 3D silahlar ve eklentiler getirerek GunGame benzeri bir platform oluşturacağız. Oyunun üç temel modu vardır. Bir Six:Siage, BattleField ve son olarak Decimation[Kırım(The WalkingDead)] modları olacaktır. Detaylı bilgiler discordumuzda verilecektir. Herkese iyi forumlar.

Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. gg/4cnJDcy (Boşluğu siliniz)
Link Olmaz ise Discordum: Nam-i Diger Gazor#5083

Öncelikler Herkese Merhaba Arkadaşlar.

Yakın zamanda öğrenmeye başlamış olduğum Forge Modding Derslerinden Yola Çıkarak Kendi Modumu Yapmaya Karar Verdim. Yetenekli Veya 3D Tasaarımı İyi Olan Kişiler Aranır. Kendini Yetenekli Hissediyorsan;

3D Tasarımcı:
*Blender'da Minecraft için 3 Boyutlu Eşyalar Yapabilmeli.
*3 Boyutlu Bloklar Yapabilmeli.

Developer İçin:
*Tam bilgiye gerek yoktur, temelini(Zorunlu) bilse bile biz eğitimde yardımcı olacağız (JAVA).
*Debugging ve Temeli Sağlam Olmalıdır!
*Forge API'yi kavrayacak bir birey olması şarttır.

Infield Nedir?

Infield Modu 22.11.2018 yılında _gaZor_ ve 4kr3p tarafından ortaya koyulan bir projedir. Bu projede oyuna 3D silahlar ve eklentiler getirerek GunGame benzeri bir platform oluşturacağız. Oyunun üç temel modu vardır. Bir Six:Siage, BattleField ve son olarak Decimation[Kırım(The WalkingDead)] modları olacaktır. Detaylı bilgiler discordumuzda verilecektir. Herkese iyi forumlar.

Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. gg/4cnJDcy (Boşluğu siliniz)
Link Olmaz ise Discordum: Nam-i Diger Gazor#5083

(Boşluğu siliniz)
Discord Linkinde Sıkıntı Var Buyrun Burdan Girin Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl