yiğiy34
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
Öncelikler Herkese Merhaba Arkadaşlar.
Yakın zamanda öğrenmeye başlamış olduğum Forge Modding Derslerinden Yola Çıkarak Kendi Modumu Yapmaya Karar Verdim. Yetenekli Veya 3D Tasaarımı İyi Olan Kişiler Aranır. Kendini Yetenekli Hissediyorsan;
3D Tasarımcı:
*Blender'da Minecraft için 3 Boyutlu Eşyalar Yapabilmeli.
*3 Boyutlu Bloklar Yapabilmeli.
Developer İçin:
*Tam bilgiye gerek yoktur, temelini(Zorunlu) bilse bile biz eğitimde yardımcı olacağız (JAVA).
*Debugging ve Temeli Sağlam Olmalıdır!
*Forge API'yi kavrayacak bir birey olması şarttır.
Infield Nedir?
Infield Modu 22.11.2018 yılında _gaZor_ ve 4kr3p tarafından ortaya koyulan bir projedir. Bu projede oyuna 3D silahlar ve eklentiler getirerek GunGame benzeri bir platform oluşturacağız. Oyunun üç temel modu vardır. Bir Six:Siage, BattleField ve son olarak Decimation[Kırım(The WalkingDead)] modları olacaktır. Detaylı bilgiler discordumuzda verilecektir. Herkese iyi forumlar.
Discord:
. gg/4cnJDcy (Boşluğu siliniz)
Link Olmaz ise Discordum: Nam-i Diger Gazor#5083
Yakın zamanda öğrenmeye başlamış olduğum Forge Modding Derslerinden Yola Çıkarak Kendi Modumu Yapmaya Karar Verdim. Yetenekli Veya 3D Tasaarımı İyi Olan Kişiler Aranır. Kendini Yetenekli Hissediyorsan;
3D Tasarımcı:
*Blender'da Minecraft için 3 Boyutlu Eşyalar Yapabilmeli.
*3 Boyutlu Bloklar Yapabilmeli.
Developer İçin:
*Tam bilgiye gerek yoktur, temelini(Zorunlu) bilse bile biz eğitimde yardımcı olacağız (JAVA).
*Debugging ve Temeli Sağlam Olmalıdır!
*Forge API'yi kavrayacak bir birey olması şarttır.
Infield Nedir?
Infield Modu 22.11.2018 yılında _gaZor_ ve 4kr3p tarafından ortaya koyulan bir projedir. Bu projede oyuna 3D silahlar ve eklentiler getirerek GunGame benzeri bir platform oluşturacağız. Oyunun üç temel modu vardır. Bir Six:Siage, BattleField ve son olarak Decimation[Kırım(The WalkingDead)] modları olacaktır. Detaylı bilgiler discordumuzda verilecektir. Herkese iyi forumlar.
Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Link Olmaz ise Discordum: Nam-i Diger Gazor#5083