GönüllüInferno - Yetkili alim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tzkal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 18

tzkal

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
16
Minecraft
thekingsleyy

Discord:

thekingsleyy

Selamlar,

Yaklaşık 5-6 aydır büyük bir emek, zaman ve özveriyle üzerinde çalıştığım bir proje bulunuyor. Bu süreç boyunca projeyi mümkün olduğunca kaliteli, özgün ve uzun vadede sürdürülebilir bir noktaya getirebilmek adına oldukça yoğun çalıştım. Uzun saatler, uykusuz geceler ve tamamen kendi imkanlarımla yaptığım ciddi maddi yatırımların ardından proje bugün benim için oldukça değerli bir noktaya ulaşmış durumda.

Ancak bir projeyi geliştirmek kadar, onu doğru şekilde yönetmek, topluluğu büyütmek, ekip içi koordinasyonu sağlamak ve uzun vadeli planlamasını yapmak da ciddi bir enerji ve zaman gerektiriyor. Son dönemde yoğun çalışma temposunun ardından bu yükü tek başıma devam ettirmekte zorlandığımı fark ettim.

Bu nedenle projeye gerçekten sahip çıkabilecek, sorumluluk alabilecek ve birlikte uzun vadeli ilerleyebileceğimiz bir ortak / yönetici arayışındayım.

Özellikle belirtmek isterim ki bu arayışımın temelinde herhangi bir maddi beklenti bulunmuyor. Benim için öncelikli olan; projeye ilgi duyan, fikir üretebilen, güvenilir, iletişimi güçlü ve gerçekten emek vermek isteyen birisiyle birlikte çalışabilmek. Projeyi yalnızca kısa süreli bir çalışma olarak değil, geliştirilebilecek ve büyütülebilecek uzun vadeli bir oluşum olarak gören kişilerle tanışmak isterim.

Projenin mevcut durumu, yapılan geliştirmeler, gelecek planları, sistemler ve diğer tüm detaylar hakkında ciddi şekilde ilgilenen kişilerle birebir görüşebiliriz. Öncelikle projeyi detaylı şekilde inceleyebilir, ardından karşılıklı olarak beklentilerimizi ve nasıl bir çalışma sistemi oluşturabileceğimizi konuşabiliriz.

Amacım yalnızca bir "yetkili" bulmak değil; projeyi benim kadar önemseyebilecek, gerektiğinde karar süreçlerine dahil olabilecek ve birlikte daha ileriye taşıyabileceğimiz güvenilir bir ekip arkadaşı bulmak.

Gerçekten ilgilenen, projeyi detaylı şekilde incelemek ve konuşmak isteyen kişiler bana Discord üzerinden ulaşabilir.. (thekingsleyy)

Buraya kadar okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl