Bulundu Inferno - Survival & MMOrpg | DENEYIMLI BIR OYUNCU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tzkal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tzkal

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
tzkal

Discord:

.tzkal

34yqaej.png

Yaklaşık 1.5 aydır üzerinde tek başıma büyük bir emekle çalıştığım "Inferno" projem için tecrübeli bir ekip arkadaşı arıyorum.

Yurtdışında yaşıyorum ve oldukça yorucu bir iş tempom var. Bugüne kadar sunucunun tüm altyapısını ve sistemlerini tek başıma hallettim, ancak vakit darlığı sebebiyle artık projeye %100'ümü ayıramıyorum.

Aradığım Kişiden Beklentilerim:

• Fikir Ortaklığı: Benim MMORPG tarafında fikirlerim olsa da klasik Survival modunda pek tecrübem yok. Bu yüzden bana akıl verebilecek, "Şunu şöyle yaparsak Survival oyuncuları daha çok keyif alır" diyerek oyuna vizyon katacak biri olması çok önemli.
  • Teknik Bilgi: Daha önce Minecraft sunucularında görev almış; sunucu içi temel düzenleri oturtabilecek (WorldGuard, harita ve oyun içi genel düzenlemeler vb.) tecrübeye sahip olması.
  • Sahiplenme: En önemlisi; bu projeyi kendi sunucusuymuş gibi benimseyip özveriyle ilgilenecek 1 kişi olması.
Eğer detayları konuşmak ve bu projede yer almak isterseniz bana Discord üzerinden doğrudan ulaşabilirsiniz. (Ucretli)

Discord:
.tzkal

Teşekkürler!

Son düzenleme:
Dc: maiolide yazarsanız konuşabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl