INCEPTION TEAM - SkyBlock Haritası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

INCEPTION TEAM

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
44
Ekibimiz mimarlarından @Glyphs tarafından yapılmış ve sadece 2 kişiye satılacak olan skyblock haritasını sizlere sunmak istedik.
Harita hoş bir görünüme sahip olmakla beraber göz yoran detaylardan arındırılmıştır. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun dileriz.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

emirimza.png

Map tasarımı çok güzel ellerinize sağlık.

Günümüz haritalarına göre biraz pasif olmuş üstelik 2 kişiye 80 tl satılması ayrı muamma harita tek kişiye satılsa max 50 tl eder fiyat konusunda diğer ekiplere göre biraz uçuk

Günümüz haritalarına göre biraz pasif olmuş üstelik 2 kişiye 80 tl satılması ayrı muamma harita tek kişiye satılsa max 50 tl eder fiyat konusunda diğer ekiplere göre biraz uçuk
Sırf konuya bu tarz mesaj atmak için açılmış bir hesap. Eleştiri olarak mı algılasak, karalama mı bilemedik. Gerçekten yeni hesapsanız eleştirinizi dikkate alacağız.

eleştiriyi karalama olarak algılayabilecek kıvamdasanız bir şey bilemem ben sadece görüşümü bildirdim.

eleştiriyi karalama olarak algılayabilecek kıvamdasanız bir şey bilemem ben sadece görüşümü bildirdim.
Bende eğer amacınız yorum atmaksa eleştirinizi dikkate alacağımı söyledim. Sadece yeni açıp hesabı direk yorum atmanız için o anladığınız ifadeyi kullandım. Öyle bir amacınız yoksa eğer, eleştiri için teşekkürler.

hesabı yeni açıp açmamam neyi değiştiriyor hala onun farkına varamadım lütfen yorumu çarpıtmayın daha fazla yorum yapmayacağım iyi günler

hesabı yeni açıp açmamam neyi değiştiriyor hala onun farkına varamadım lütfen yorumu çarpıtmayın daha fazla yorum yapmayacağım iyi günler
Çarpıtmıyorum sen farklı bir şekilde anlamak istiyorsun. Sadece şunu demek istedim. Gerçekten yeni bir hesap olarak bu konuya eleştiri yapmışsan ne mutlu bize. Her neyse, eleştirin için teşekkürler... İyi forumlar dilerim!

Skyblock sunucusu açıcaklar için ideal bir harita olmuş 2 kişiye satılacağına göre 80tl uygun bi fiyat haritadaki kelebekler hoşuma gitti hayırlı satışlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl