Tasarım İmza Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kauron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.990
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kauron

Koydum Çalışma Masasını
Yasaklandı
Elmaslar
42
Selam millet! Arada sırada yaptığım tasarımları foruma atıyorum.
Bu tasarımı ister kullanın, ister kullanmayın. Benim için önemli olan kısım alacağım yorumlar. Eleştirilerinizi bekliyorum.

Kauron_İmza #1.jpg

Kullandığım font ve psd dosyası aşağıdaki bağlantıda.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gayet basit, lakin kullanacak arkadaşlar olacaktır.

Çok güzel sade, lakin logolar renksiz yani beyaz olabilirdi bozmuş renkler onun dışında süper.

Kendime göre editledim ve kullanıyorum :=)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MC-TR taha.jpg

Moderatör tarafından düzenlendi:
Çok güzel sade, lakin logolar renksiz yani beyaz olabilirdi bozmuş renkler onun dışında süper.
Logoların rengini değiştirirsem kötü olacağını düşündüm. Ayrıca denedim ve kötü oldu xd
Belkide bir dahakine daha iyi yaparım, teşekkürler.

Logoların rengini değiştirirsem kötü olacağını düşündüm. Ayrıca denedim ve kötü oldu xd
Belkide bir dahakine daha iyi yaparım, teşekkürler.
istersen logo işlerinde yardımcı olabilirim ? beraber çalışabiliriz istersen, farketmez? discord; xElsoN#9619
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yazıyı beyaz, logoyu renkli koyunca bozuyor değil mi :D

istersen logo işlerinde yardımcı olabilirim ? beraber çalışabiliriz istersen, farketmez? discord; xElsoN#9619

yazıyı beyaz, logoyu renkli koyunca bozuyor değil mi :D
Bozduğunu düşünmüyorum :)

Açıkçası takım çalışmasında hiç iyi değilim, ki zaten tasarım takımla yapılabilecek bir iş değil. Yapsam dahi daha çok kendime yakın gördüğüm kişilerle çalışmayı isterim.

Ek olarak logo işlerinden kastın nedir? Logo koymak ne kadar zor olabilir?

Bozduğunu düşünmüyorum :)

Açıkçası takım çalışmasında hiç iyi değilim, ki zaten tasarım takımla yapılabilecek bir iş değil. Yapsam dahi daha çok kendime yakın gördüğüm kişilerle çalışmayı isterim.

Ek olarak logo işlerinden kastın nedir? Logo koymak ne kadar zor olabilir?
Logo koymak demedim ki, logo yapmayı dedim :D

Kendime göre bişeyler yaptım imzama bakın :D .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl