İmza Tasarımı #2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kauron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.461

Kauron

Koydum Çalışma Masasını
Yasaklandı
Elmaslar
42
Selam gençler!
Dediğim gibi, arada sırada tasarım yapıp MC-TR'ye atıyorum. Şu anlık sadece imza tasarımı atıyorum çünkü yeteri kadar zamana sahip değilim.
Yine de kullanabilir veya beni eleştirebilirsiniz. Biraz büyük olduğu söylenebilir ayriyeten. :D

Kauron_İmza#2.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

oo karşim ordan bana çak bitane :D .

Güzel olmuş ama sol tarafta bulunan resim kısımını beğenmedim.

Hoş olmus :)

Sade olmuş ama hoş duruyor.

Resim ve arka plan pek hoş durmuyo ayrıca artık isimlerinizi düz fontlarla yazmayın biraz havalı daha güzel stiller kullanın.

Selam gençler!
Dediğim gibi, arada sırada tasarım yapıp MC-TR'ye atıyorum. Şu anlık sadece imza tasarımı atıyorum çünkü yeteri kadar zamana sahip değilim.
Yine de kullanabilir veya beni eleştirebilirsiniz. Biraz büyük olduğu söylenebilir ayriyeten. :D

Ekli dosyayı görüntüle 22768

Background ve fontlar değiştirilebilir :/

Hoş olmuş ama geliştirile bilir. Başarılar dilerim.

Güzel,Başarılar !

Selam gençler!

Ekli dosyayı görüntüle 22768

Bu Tasarım Hala Duruyor mu

Link güncellenebilir mi?

Basit ve hoş bir tasarım olmuş. Eline sağlık.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl