İmza çalışmam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redoerdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 780

redoerdo

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Elmaslar
213
Minecraft
Redoerdo

Discord:

Redoerdo#0001

vPqor4.gif

İyi Kötü yorumlarınızı bekliyorum.

İyi gibi ama geliştirebilirsin.Mesela deniz'de hareket etse çok daha güzel olurdu.

Bence manzara resmi olan bir gif bul ve onu yazıya maskele. Yazının içinde manzara kımıldasın. Mümkünse "perfect loop" olan bir gif seç.
Bu imza pek olmamış yani kuşlar uymayan bir yapboz parçası gibi bence. Dediğimi en azın denemeni önerim. ^-^
Ben benzer taktiği yazıya değil arkaplandaki fırça darbesine uyguladım kendi imzamda.

Bence manzara resmi olan bir gif bul ve onu yazıya maskele. Yazının içinde manzara kımıldasın. Mümkünse "perfect loop" olan bir gif seç.
Bu imza pek olmamış yani kuşlar uymayan bir yapboz parçası gibi bence. Dediğimi en azın denemeni önerim. ^-^
Ben benzer taktiği yazıya değil arkaplandaki fırça darbesine uyguladım kendi imzamda.
Sence bu nasıl?
g6B4lb.gif

İşte bunun gibi ama tam döngüsü olsun gifleri 'perfect loop' diye arat. Bunda bitiş ve başlangıç noktası belli oluyor ve hiç hoş durmuyor.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası hoşuma gitmedi. Üstteki kuşları temsil eden görseller hiç güzel durmamış. Arka plan ve yazı uyumlu olmamış. Bence kuşlar yerine abstract şeyler koyup, arka planı değiştirmelisin.

bence ılkı daha guzel ama mctr yte uygun mc ıle ılgılı bır ımza olursa daha fazla kullanılır bence

Bence çok basit ve kolay bir çalışma olmuş, kendini geliştirebilmen dileği ile kolay gelsin.

Basit,geliştirilebilir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl