* İmparatorluğu > mc.*.net | Bedwars desen var...

*'ın başka bir servere adam yollayıp oyuncu çekeceğini düşünmüyorum lmao
Ben de ondan şaşırdım zaten ama konularına bile özen göstermedikleri için bilemiyorum..

Ooo sanıyorsan bu legalise ediyor, Bu JAVA AI lerinden anlayan bir kişiden özel bir Sistem yaptırıp sunuculara register komutlarıyla giriş yapıpta chata bi güzel IP adresiyle beslenmiş random sunuculara reklam yapılan botlardanmı yaptırsam acaba.
Evet bu bir şaka beklendiği gibi. Ağlayan olursa diyorum...
Şimdi şöyle bi birkaç tane hesapla her gün can sıkıntısına robot gibi *'de DM reklam yapsam pek sıkıntı olmicak sanıyorum. Sonuçta "Dm gelde şu adamın ip adresini atta banlayıp canım" VB yok. Sunucular arası saygı da kalmamış herşey profit bu lanet Forumda ^^

(Mute umrumda deyil eklemek isterim)
Kanka araya ingilizce kelimeler ekleyince havalı olduğunu mu sanıyorsun .d JAVA AI dediğin şeyin ne olduğunu kendinin bile anlayabildiğini sanmıyorum...

Kanka araya ingilizce kelimeler ekleyince havalı olduğunu mu sanıyorsun .d JAVA AI dediğin şeyin ne olduğunu kendinin bile anlayabildiğini sanmıyorum...
1699374855317.png

Kendim anlasaydım bu konuda direk bir kelimem olurdu sanıyorum. Yani burda bu konuda pek bilgim olmadığını ve arkadaşımın bu konuda daha bilgili olduğunu belli etmişim ama malesef Bizler Detayları okumayıp bütün dikkati kaybetme problemimiz yüzünden anlaşılmamıştır. B12 yi fazla tutmamız gerekiyor. Kendimde dahil.

Ekli dosyayı görüntüle 230709
Kendim anlasaydım bu konuda direk bir kelimem olurdu sanıyorum. Yani burda bu konuda pek bilgim olmadığını ve arkadaşımın bu konuda daha bilgili olduğunu belli etmişim ama malesef Bizler Detayları okumayıp bütün dikkati kaybetme problemimiz yüzünden anlaşılmamıştır. B12 yi fazla tutmamız gerekiyor. Kendimde dahil.
B12 eksikliğim olduğu doğrudur ancak devrik olmayan düzgün cümleler kurmayı başardığınızda yazdıklarınızı daha iyi anlayabilirim sanırım.

B12 eksikliğim olduğu doğrudur ancak devrik olmayan düzgün cümleler kurmayı başardığınızda yazdıklarınızı daha iyi anlayabilirim sanırım.
Malesef bunu Türk devletine diyeceksin, Sonuçta Türkçeyi sadece yapım eki çekim ekleriyle uğraştıklarından yada Kitapları öğretmekten cümle nasıl kurulduğunu düzgün öğretemiyorlar malesef.

Malesef bunu Türk devletine diyeceksin, Sonuçta Türkçeyi sadece yapım eki çekim ekleriyle uğraştıklarından yada Kitapları öğretmekten cümle nasıl kurulduğunu düzgün öğretemiyorlar malesef.
baba bu konu yakında YKS sınavına doğru gider :d ( tyt çalışıyorum )

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl