Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle direk banlayan birisine çoluk çocuk diyebilirsin, yapacak bir şey yok. Biraz saygısızlık olmuş gibi, ben ödül falan verirdim açıkcası. Yine de eline sağlık.
Birincisi bu konuya kim onay verdi bilmiyorum ama şu anda bile kurallara uymayan iki adet maddeyi izah edebilirim, hatta aşağıya edeceğim. İkincisi, hadi bu konuya herhangi bir moderatör onay verdi de hangi akla hizmet bildirim atılıyor? Bir forum kendisiyle anca bu kadar çelişebilir.
Bunlar forum yönetimineydi. Şimdi sunucu ile alakalı konuşacak olursam, bu ne?! Keşke sunucu hakkında birkaç bilgi verseymişsiniz, keşke üç tane oyuncularla çekilmiş özçekim harici sunucuyu bir nebze de olsa aktaracak fotoğraf koysaymışınız, keşke konuda millete laf yetiştireceğinize adam akıllı bir konu tasarımı yaptırsaymışsınız. Bir de kocaman yazmışsınız "Tasarımcımız olmadığı için konu tasarımımız biraz eksik olabilir!". Ama şunu bilin, ortada bir konu tasarımı yok...
Kurallara uymayan maddeler (@temiz kardeşiminin de dediği kendi yorumuna ifade ettiği gibi):
1- Sunucu hakkında ayrıntılı bilgi verilmeli
2- Sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 mesajasahip olmanız gerekmektedir.
Bu da pek saygıdeğer forum yönetimine bir fotoğraf:
Tekrarlıyorum, bir forum kendisiyle anca bu kadar çelişebilir. Gerçeği diyoruz diyoruz ama değişen bir şey olmuyor...
Birincisi bu konuya kim onay verdi bilmiyorum ama şu anda bile kurallara uymayan iki adet maddeyi izah edebilirim, hatta aşağıya edeceğim. İkincisi, hadi bu konuya herhangi bir moderatör onay verdi de hangi akla hizmet bildirim atılıyor? Bir forum kendisiyle anca bu kadar çelişebilir.
Bunlar forum yönetimineydi. Şimdi sunucu ile alakalı konuşacak olursam, bu ne?! Keşke sunucu hakkında birkaç bilgi verseymişsiniz, keşke üç tane oyuncularla çekilmiş özçekim harici sunucuyu bir nebze de olsa aktaracak fotoğraf koysaymışınız, keşke konuda millete laf yetiştireceğinize adam akıllı bir konu tasarımı yaptırsaymışsınız. Bir de kocaman yazmışsınız "Tasarımcımız olmadığı için konu tasarımımız biraz eksik olabilir!". Ama şunu bilin, ortada bir konu tasarımı yok...
Kurallara uymayan maddeler (@temiz kardeşiminin de dediği kendi yorumuna ifade ettiği gibi):
2- Sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 mesajasahip olmanız gerekmektedir.
Ortada bir konu tasarımı var, lakin alışılmışın ve standartın dışında; kurallara uymayan durumları yorum olarak yazmak yerine lütfen forum yönetimine iletebilir misiniz?
Buna ek olarak değerli yorumun için teşekkürler, içinizden olanı linçlemeye devam etmek yerine bazı sunucuları küreselde temsil edecek duruma getirdiğiniz günleri de görebilmek dileğiyle ️.
Konu onaylandıktan sonra mesaj şartı bildirilmiş bu konu hakkında bilgi sağlanmıştır, ekip 24 saat içerisinde yapacaklarını dile getirmiştir bir sunucunun konusu bir gereksinim eksik halde onaylandı diye bizi asmaya çalışan zihniyetin mc-tr.com üzerinde barınmaması dileğiyle.
Konu onaylandıktan sonra mesaj şartı bildirilmiş bu konu hakkında bilgi sağlanmıştır, ekip 24 saat içerisinde yapacaklarını dile getirmiştir bir sunucunun konusu bir gereksinim eksik halde onaylandı diye bizi asmaya çalışan zihniyetin mc-tr.com üzerinde barınmaması dileğiyle.
Türkçen bozuk olduğu için verilen kararı bile anlamıyorsun, bundan dolayı saçma bir şekilde açık bulduğunu sanıp gülücük atıyorsun yaşar seni banladım iyi forumlar.