İmkanınız Olsa Yerli Araba Mı Yoksa Yabancı Araba Mı Alırdınız ? Neden ? | Tartışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 893
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_

Stay calm, stay sharp.
Emektar
Elmaslar
238

Discord:

efeuynk

mctr.png

İmkanınız Olsa Yerli Araba Mı Yoksa Yabancı Araba Mı Alırdınız ? Neden ?

Son düzenleme:
2011 model Dodge Challenger veya 1970 model dodge challenger isterdim. Amerikan arabalarının o kaba ve havalı görünümü hem çok hoşuma gidiyor hemde yurt dışında olduğumdan alım gücünün fazlalığından kısa bir zamanda çalışarak alabilirdim Türkiye'de alacak olursam param yeterse Toyota Corolla tercih ederdim yıllardır Büyükbabamdan beri herkes aynı modeli kullanıyor ve rahat :P

Avrupa'dan bir lamborghini bir araba almak isterdim ? Görünümü çok güzel ve yolda geçtiğimde herkesin dikkatini çekecek bir araba.

Avrupa'dan bir lamborghini bir araba almak isterdim ? Görünümü çok güzel ve yolda geçtiğimde herkesin dikkatini çekecek bir araba.
Bildiğim kadarıyla alım gücü yüksek yerlerde rolls royce tarzı arabalar dikkat çekiyor çünkü özel yapım ve 5 milyon $ gibi bir fiyatı vardı sanırsam

Türkiye'de 1 araba alırken vergiler sayesinde 3 araba parası vermesek aslında Türkiye'de araba alınabilir.

Spor araba olarak Mercedes-Benz GT
SUV olarak Lamborghini Urus

TOGG'un özellikleri güzel ama, ben BMW'ye aşığım ?

İmkansız mı yoksa imkanımız mı?

Ne yani Los Angeles'de bulunan bir galeride 70.000 Dolara satılan bir arabanın bizim ülkemizde 2.000.000₺'ye satın almak ne bileyim :D

Yabancı alırdım, özellikleri daha güzel geliyor

İmkanım olsa ve ülkemizde ki vergi sistemi düzgün olsa(ayrı yeten ekonomi düzgün olursa) ülkemizden ve yerli bir otomobil alırım. Çünkü ülkemi seviyorum ve ileride çok güzel yerlere geleceğini inanıyorum ve bu inancım sonsuz.

çıkacak yerli arabanında çok ucuz olacağını düşünmüyorum ona vereceğim paraya daha sağlam ve kaliteli arabalar alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl