ImBugger - Sky Block Plugin paketi v1 [1.8]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImBugger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorma dostum ya paylaştıgımdan beri ya konuyu siliyorlar ya indirme linkini siliyorlar
Anlamadım gitti ücretli feathboard vermek yasakmış ya ben insanlara birşey vermek istiyorum bunu -
İnsanlar istemiyor böyle saçma birşey görmedim yorumun için teşekkür ederim.
Dostum dalga mı geçiyorsun? Başkasının emeklerine girerek paket yapmış olmuyorsun bunu bilerek yapın paketlerinizi. Ayrıca bir de çok matah bir şeymiş gibi konuna da Featherboard var diye reklam yapman ayrı bir kafa.

Dostum dalga mı geçiyorsun? Başkasının emeklerine girerek paket yapmış olmuyorsun bunu bilerek yapın paketlerinizi. Ayrıca bir de çok matah bir şeymiş gibi konuna da Featherboard var diye reklam yapman ayrı bir kafa.
Pardonda ben kimin plugin paketinden alıntı yapmışım bana bunu bi söylermisin ?
/island haricinde Ücretli buldugum Featherboard da var dedim ben sen nasıl birşey
Anlıyorsun bilmiyorum ama Reklam ne alaka bunu anlamadım nerden ne çıkarıcagınıza
şaşırıyorsunuz gerçekten !
[DOUBLEPOST=1519927463,1519927385][/DOUBLEPOST]
Eline Saglık Kardeşim :) Emegine Sağlık Takma Kafana Böyle İnsanları Güzel Kardeşim :) Faction Paketinide Bekleriz Senden :)
Teşekkür Ederim dostum güle güle kullan , Bakalım en çok istek ne gelirse

Son düzenleme:
Pardonda ben kimin plugin paketinden alıntı yapmışım bana bunu bi söylermisin ?
/island haricinde Ücretli buldugum Featherboard da var dedim ben sen nasıl birşey
Anlıyorsun bilmiyorum ama Reklam ne alaka bunu anlamadım nerden ne çıkarıcagınıza
şaşırıyorsunuz gerçekten !
[DOUBLEPOST=1519927463,1519927385][/DOUBLEPOST]
Teşekkür Ederim dostum güle güle kullan
Konuyu daha fazla saptırmamak ve yorumumun anlaşılmasını sağlamak için son mesajım olacak bu. İnsanlar featherboard yazısı var diye indirmiş olabilirler bu bir. Bir ikincisi herhangi bir paketten alıntı yaptığınızı kastetmedim. Kastedilen şey featherboard ücretli olarak satılırken sen bunu ücretsiz alıp ücretsiz dağıtırsan yapımcısına küfretmiş olursun. Hemen savunmaya geçmeden önce bu adam ne demek istiyor diye biraz düşünseniz sorunun cevabını anlayacaksınız. Sonuçta TÜRKÇE konuşuyoruz.

coni bakar mısın bi :D indirme linki yok onun dışında paket süper ve hard olması daha güzel de kolay kolay tutturulmadığı için sen en iyisi bi opskyblock paketide çıkart :)
paket güzel
(indirme linkini koy da indirebileyim :D )

coni bakar mısın bi :D indirme linki yok onun dışında paket süper ve hard olması daha güzel de kolay kolay tutturulmadığı için sen en iyisi bi opskyblock paketide çıkart :)
paket güzel
(indirme linkini koy da indirebileyim :D )
Dostum sıkıntılardan dolayı koyamadım buyur koydum şimdi tekrar'dan Doya Doya tat paketi :;p
Daha çok plugin paketi gelicek her Çarşamba

OP FACTİON PLS

Pakediniz Güzelmiş 2 3 adet skript aldım kendi packıma ekledim
Helal edersiniz Artık :)

eyw güzele benziyor ama paketdeki haritaları nasıl spawn vs eklenecek rgli şekilde ? ben başlatıyorum world dünyasına atmakda[DOUBLEPOST=1520017574,1520017229][/DOUBLEPOST]eyw güzele benziyor ama paketdeki haritaları nasıl spawn vs eklenecek rgli şekilde ? ben başlatıyorum world dünyasına atmakda

eyw güzele benziyor ama paketdeki haritaları nasıl spawn vs eklenecek rgli şekilde ? ben başlatıyorum world dünyasına atmakda[DOUBLEPOST=1520017574,1520017229][/DOUBLEPOST]eyw güzele benziyor ama paketdeki haritaları nasıl spawn vs eklenecek rgli şekilde ? ben başlatıyorum world dünyasına atmakda
Pakediniz Güzelmiş 2 3 adet skript aldım kendi packıma ekledim
Helal edersiniz Artık :)
OP Factions yakın zamanda gelebilir her çarşamba yeni paket yayınlanacak
Güle güle kullanın @Mandaalina
/mvtp spawn veya /mvimport spawn normal yazarak gidebilirsiniz .

Güzel bir plugin paketi olmuş eline sağlık

Sorma dostum ya paylaştıgımdan beri ya konuyu siliyorlar ya indirme linkini siliyorlar
Anlamadım gitti ücretli feathboard vermek yasakmış ya ben insanlara birşey vermek istiyorum bunu -
İnsanlar istemiyor böyle saçma birşey görmedim yorumun için teşekkür ederim.
Sen paralı bir eklentiyi ücretsiz paylaştığında eklentinin yapımcısının emeğini çalmış oluyorsun. Paketine gelirsek hoş, güzel olmuş emeğine sağlık fakat farklı bir şey göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl