Çözüldü İmage2map "That doesn't seem to be a valid image (unkown reason)" hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahim..

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
ibrahimsalihc
bu başlıktaki hatayı alıyorum. piksel boyutunu değiştirmem, fotoğrafı değiştirmem ve aynı zamanda resim formatını değiştirmem hiçbir işe yaramadı. Resim URL'sini imgur adlı siteden aldım. Başka siteleri de denedim ama hepsinde aynı hata.

bu başlıktaki hatayı alıyorum. piksel boyutunu değiştirmem, fotoğrafı değiştirmem ve aynı zamanda resim formatını değiştirmem hiçbir işe yaramadı. Resim URL'sini imgur adlı siteden aldım. Başka siteleri de denedim ama hepsinde aynı hata.
Kullandığın resmin boyutu nedir?

resmi atarken
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.com/a/79Z2L7i ile değil
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.com/3eDuZjn.jpeg ile atmayı deneyin, çünkü direk resmi gösteren bir bağlantı lazım ilk linkte imgurun tüm sitesini gösteriyor etrafta farklı resimler falan var hangi resmi alacağını bilmiyor, sadece o resmi gösteren bir link ile deneyin. (githubda issue açmışsınız oradan resmi buldum)

resmi atarken
.com/a/79Z2L7i ile değil
.com/3eDuZjn.jpeg ile atmayı deneyin, çünkü direk resmi gösteren bir bağlantı lazım ilk linkte imgurun tüm sitesini gösteriyor etrafta farklı resimler falan var hangi resmi alacağını bilmiyor, sadece o resmi gösteren bir link ile deneyin. (githubda issue açmışsınız oradan resmi buldum)
denedim, 128x128 boyutunda (minecrafttaki bir harita boyutu) linkini denedim. Ancak yine aynı hatayı alıyorum.

https://i.imgur.com/P8zN2zc.png

Direkt kopyalayıp dener misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl