Amoreas
Tasarımcı
- Katılım
- 19 Eylül 2021
- Mesajlar
- 1.868
- Elmaslar
- 1.555
- Puan
- 13.885
- Konum
- Tulsa City
- Minecraft
- Amoreas
Discord:
amoreas
amoreas
villagerfloxy
Yolda görürsem diyecem seni anmak için konu açtık kirlettiler diye şikayet edecemAdamın anısına açılan konuyu kirletmeyin lan
''Onlar hep ölen kişiler olur, iyi insanlar''
mashe1337
Her şeyi görüyor merak etmeYolda görürsem diyecem seni anmak için konu açtık kirlettiler diye şikayet edecem![]()
wisart
Her şeyi görüyor merak etme![]()
darthstrafe
ya kirvem ne içiyosan ne kullanıyosan söyle bizde kullanalım cok güzel kafan var :phe ya aynısını bende derdim bunu demeyecek insan tanıyorsanız çağırın onu yalayalım asıl.
onun attığı ss'deki kadar övmüyormuş gerçeğini de görmüş olduk, illa birisine bunu yazdırmak için "övgüler" yağdırmaya gerek yokmuş. benim de adım çıkıyor bu arada beni de yazar mısın. :D
he ya.
benim dediklerimin aynısını demişsin tony parmakları şıklat ben farklı bir şey demedim zaten.
huuhuuuu!! bugünü Maju günü ilan ediyorum! sayemde her 6 kasım onu anacağız ve eleştiri kaldıramayacağız. arada bir egomuzu tatmin etmeye ihtiyacımız var değil mi ehehe. kuru yemişlerle yan yana getirildiği zaman ismi unutulan birisi için sağlam bir destek hattı ALO SİGARA BIRAKMA HATTI ALO ALO, yapayzekaya sigarayı nasıl bırakabilirim diye sorun, bu adrese yönlendirecektir. viuuvviuuvviuuv sizden cesur olduğum için beni sevmiyorsunuz, bu forumda gerçekten eski olan bi donsuz var, ona saygı duyarım ki severim kendisini de zaten. ama hesabı 2020'den sonrasını gösteren kimseyle eşleşmiyorum yahu kafamız uyuşmuyor elolar aynı değil gibi bilemiyorum. birazz şşşşşeyyyyy gibisisisiniz sanki,,,...,., feministler? el ele verip pride yapacak mısınız? lütfen yapın. görmeyi çok isterim. eskiden daha özgür bi forumdu burası şimdi şu mesajlar yüzünden uyarı almayacağımı bilsem daha rahat ifade edeceğim kendimi yahu ama bu kadar destekleyici olmanız gözlerimi yaşarttı açıkçası. mc-tr halkı buna da çözüm buldu!!! putlaştırmayın kimseyi ve rica ediyorum biraz omurganız olsun, hala eleştiriye gelemiyorsunuz.
bu adam... bu adam bunu hakediyor:Adamın anısına açılan konuyu kirletmeyin lan
''Onlar hep ölen kişiler olur, iyi insanlar''

benjamin17

benjamin17
therealreyzz
ben bilirim.Zaten olaya yaştan girenin sözünü ne diye destekleyelim ki sende mctr ölüyor diyorsun ne kadar biliyor ne kadar takip ediyorsun daha katılalı 1 ay olmamış burda konunun ne olduğunu bilmeden arkadaşını yalıyorsun..
therealreyzz
Fanlama sende uza çok caz yapıyon ne sanıyon kendini iyiki ekibe girdin çıktın tamam sensin sus artıkÇook coolsun bro makarayız abi

benjamin17
Fanlama sende uza çok caz yapıyon ne sanıyon kendini iyiki ekibe girdin çıktın tamam sensin sus artık
wisart
kanka yaşı ve nickiyle dalga geçtiğim arkadaşın profil resmiyle de dalga geçmek istiyorum 2018 cr**tr*se "farkedilmem" modası çoktan bitti. bu arada tavsiyem 2-3 konuya girip birilerini yalamaya başla erkenden, yoksa cüzzamlı gibi dışlancan. ben eleştirince genelde insanlık dışı olmakla suçlanıyorum. geçen elemanın biri launcher yapmış nursea mı ney, claude dedim harikalar çıkarıyor dedim sonra cevap olarak bir ağlamış görmen lazım; yok demiş promptu ben verdim, oyuna girip test ettim cart curt, zahmet olmuş sana kanka. :D ona yazdığım ağır eleştiriyi(non-hakaret bytheway) silip beni uyardılar inanılır gibi değil. sonra uğraşmadım şimdi elemanın konusunda sanki beni susturmuş gibi görünüyo. buraya da uzunlamasına yazarım da silcekler o yüzden yazmıyom kimse sırtımdan geçinmesin, sende sallama boşver.ben bilirim.
niye yaştan gireni desteklemiyorsun kuyruk acınmı var çok dalga geçtiler yaşın küçük diye.
arkadaşım falanda değil haklı birini gördüm savunuyorum.
"ne içiyon ne kullanıyon söyle biz de kullanak ehu ehu ehu :p" yazmış, bu bir materyal değil. bak mesela donsuz geldi ss attı, prompt mevzusunu abartmışsın dedi bende "eyvallah" çektim adam olayı biliyo çünkü abi, çoluk çocuk dolmuş buralar diyorum inanmıyorsunuz. konu hakkında en ufak fikir sahibi olmayan insanlar sadece laf yarışına giriyor.ya kirvem ne içiyosan ne kullanıyosan söyle bizde kullanalım cok güzel kafan var :p
wisart
benim yan hesabım değil yetkililer kontrol edebiliyorsa kontrol edebilirler np. bu arada bana noname diyemezsin, sen yokken ben vardım. :DMakarayız ilgi bağımlısıyız yalamayız en best biziz .
Kimin yan çarısın merak ettim. Nonamelik yapmaya devam gölgelerdeki havasız insanlar.
Herkes dalga geçiyor kafa yapıyor ciddi ciddi bide cevap veriyonuz. Yazık.
darthstrafe
ama böyle olmadı ki kendi sözünü çiğnedin :Dbenim yan hesabım değil yetkililer kontrol edebiliyorsa kontrol edebilirler np.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!