İlk web scriptim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frontend için şiddetle tailwindi öneririm. Youtubeda tema kodlama videoları var, sıfırdan adam neyi neden yaptığını anlatıyor. İki videoya çözersin, karşılığında bana backend öğretirsin (backendi kolayca öğrenen uzaylıdır).

Frontend için şiddetle tailwindi öneririm. Youtubeda tema kodlama videoları var, sıfırdan adam neyi neden yaptığını anlatıyor. İki videoya çözersin, karşılığında bana backend öğretirsin (backendi kolayca öğrenen uzaylıdır).
2 haftadır hiç bir şey öğrenemedim, bana da öğretsin bari.

Bende kararsız kaldım frontend mi öğrensem backend mi diye. 2 sinide yapıyorum şuan frontend için yaratıcı olmak gerekiyor o da bende yok. Backend de çok zor işte D:

Gayet başarılı olmuş hocam devamını bekleriz :)

v1.1 Güncellemesi:
İstatistik sayfası eklendi.
Hatalar giderildi.
Şifre değiştirme geldi.

1654975580466.png

Eline sağlık daha çok geliştirmen dileği ile

Dostum zaten güzel olduğunu belirttim, PHP,HTML,CSS gibi diller basit diller. JavaScript biraz daha kendini geliştirip ve Java öğrenirse daha güzel işler çıkarır. Yinede güzel bir başlangıç yapmış.
Öncelikle merhaba, şuan piyasada bulunan (Web Alanında) en stabil dil php dir ve bukadar basit demenin sebebi <?php echo("Merhaba Dünya");?> dan ibaret görmen, senin şuanda gördüğün sitelerin %99'unda php kodu bulunuyor. ki senin java scripti bile discord bot yapmaktan öteye kullanmıycağını bile biliyoruz. eleştiri yaparken az aklını kullan lütfen.

Öncelikle merhaba, şuan piyasada bulunan (Web Alanında) en stabil dil php dir ve bukadar basit demenin sebebi <?php echo("Merhaba Dünya");?> dan ibaret görmen, senin şuanda gördüğün sitelerin %99'unda php kodu bulunuyor. ki senin java scripti bile discord bot yapmaktan öteye kullanmıycağını bile biliyoruz. eleştiri yaparken az aklını kullan lütfen.
Biraz sert olmuş sanki

Dostum zaten güzel olduğunu belirttim, PHP,HTML,CSS gibi diller basit diller. JavaScript biraz daha kendini geliştirip ve Java öğrenirse daha güzel işler çıkarır. Yinede güzel bir başlangıç yapmış.
Hocam merhaba, merak ettiğim için soruyorum madem bu kadar basit yaptığınız bir siteyi gönderebilir misiniz? ve hangi diller ile yaptığınızı

WebScript Güncellenebilir Kayıt Ol Kısmının Arka planına hareketli banner koyabilirsin. Anasayfa tasarımsal olarak güncelleme yapabilirsin. Bence tasarık olarak siteni adobeden tasarla sonra ona göre yap çok iyi tutar.

Sana tavsiyem full stack developerlağa yönel kendini daha çok geliştirebilirsin inanıyorum sana o ışık var.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Siteyi kişisel sitem için yaptım hem kendimi geliştirmiş oldum fakat daha geliştirmeyi düşünmüyorum.
Site yayınlandı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Siteyi kişisel sitem için yaptım hem kendimi geliştirmiş oldum fakat daha geliştirmeyi düşünmüyorum.
Site yayınlandı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tailwind kullan artık noooolur Background image de oluşan sorunlar gibi şeyleri tailwind dökümanından bakarak kolayca 1 2 classla çözersin. Onun dışında güzel olmuş ancak arayüz olarak sıkıntılar çok, tailwind geç 5 dakikada düzeltirsin onları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl