Tasarım İlk tasarımım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZyuzAx

Gidişin umrumda değil, Gelişin gibi.
Elmaslar
161
Minecraft
2qke

Discord:

2qke#0001

Merhaba, uzun süre araştırdıktan sonra kendi başıma photoshop öğrenmeye başladım. Arkadaşım sunucusu için Duyuru,Güncelleme gibi yazılı bir banner istiyordu. Ona yaptım daha sonra burada paylaşıp sizlerin görüşlerinide almak istedim. İlk tasarımım olduğunu unutmadan yorum yapmanızı istiyorum.

lonsozexduyuru.png

lonsozexgüncelleme.png

lonsozexhaber.png

SARI VERSİYONU KALDIRILMIŞTIR. KISA SÜRE İÇERİSİNDE GERİ KOYACAĞIM.

DİKKAT:
İlk tasarımım olduğunu tekrardan söyleyeyim. Ve bu paketi sanırım ilk ben yapıyorum. Adını "Duyuru Paketi" koydum.
Başkaları daha önceden yapmış olabilir, fakat benim bilgime göre daha önce kimse yapmamış, ilk ben yaptım.

KARALAMALARA DEĞİL, ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM.

Son düzenleme:
Merhaba, uzun süre araştırdıktan sonra kendi başıma photoshop öğrenmeye başladım. Arkadaşım sunucusu için Duyuru,Güncelleme gibi yazılı bir banner istiyordu. Ona yaptım daha sonra burada paylaşıp sizlerin görüşlerinide almak istedim. İlk tasarımım olduğunu unutmadan yorum yapmanızı istiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 102518

Ekli dosyayı görüntüle 102521

Ekli dosyayı görüntüle 102526

Sarı versiyonunu çalıştığım bir sunucuya yaptım. Onu da paylaşayım.

Ekli dosyayı görüntüle 102541

Ekli dosyayı görüntüle 102542

Ekli dosyayı görüntüle 102543

Ekli dosyayı görüntüle 102544

DİKKAT: İlk tasarımım olduğunu tekrardan söyleyeyim. Ve bu paketi sanırım ilk ben yapıyorum. Adını "Duyuru Paketi" koydum.
Başkaları daha önceden yapmış olabilir, fakat benim bilgime göre daha önce kimse yapmamış, ilk ben yaptım.

İlk Tasarımın, Olmasına ramen çok beğedim başarılar :D biz ancak paint den yapalım :d les go paint

İlk tasarımınız olmasına rağmen gayet başarılı elinize sağlık.

Her ne kadar ilk tasarımın olsa dahi ben tasarımını fazlasıyla beğendim ki ileride çok daha iyilerini yapabileceğine inanıyorum :))

İlk tasarımına göre iyi olmuş diye bilirim başarılar.

ilk tasarımına göre başarılı buldum

Ekli dosyayı görüntüle 102518

Ekli dosyayı görüntüle 102521

Ekli dosyayı görüntüle 102526

Sarı versiyonunu çalıştığım bir sunucuya yaptım. Onu da paylaşayım.

Ekli dosyayı görüntüle 102541

Ekli dosyayı görüntüle 102542

Ekli dosyayı görüntüle 102543

Ekli dosyayı görüntüle 102544

DİKKAT: İlk tasarımım olduğunu tekrardan söyleyeyim. Ve bu paketi sanırım ilk ben yapıyorum. Adını "Duyuru Paketi" koydum.

Bi ara banada yapar mısın xd yazı stili çok güzel

Güzel , tasarımlarını geliştirebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl