İlk Tasarımım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 839
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MsTR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
54
Selamlar Dostlarım !
Öğrenmeyi seven birisiyimdir, bu hususta gayret sarf etmeyi sorgulamayı ve neticesinde öğrenmeyi başarmayı kendime amaç edinmiş birisi olarak ilk konu tasarımımı yapmış bulunuyorum. Seviyeli düzeyde ve ilk defa yaptığımı dikkate alarak kendimi geliştirebileceğim yönlerde yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.
Sevgilerimle !
*Dosya boyutu büyük olduğu için hızlı resim ile yükledim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel olmuş, satış planlıyor musunuz?

İlk deneyimine göre oldukça şahane gözüküyor. Renkler ve fontlar pek uyumlu olmamış, "Ekibimiz" kısmındaki renk katmanlarını biraz daha saydam yapabilirdin. Kolay gelsin!

Selamlar Dostlarım !
Öğrenmeyi seven birisiyimdir, bu hususta gayret sarf etmeyi sorgulamayı ve neticesinde öğrenmeyi başarmayı kendime amaç edinmiş birisi olarak ilk konu tasarımımı yapmış bulunuyorum. Seviyeli düzeyde ve ilk defa yaptığımı dikkate alarak kendimi geliştirebileceğim yönlerde yorumlarınızı mutlaka bekliyorum.
Sevgilerimle !
*Dosya boyutu büyük olduğu için hızlı resim ile yükledim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tasarım güzel her şeyi fakat sistemlerimiz kısmının değiştirebilirsin başka tasarımlardan örnek alarak :)
Ellerine sağlık.

İlk deneyimine göre oldukça şahane gözüküyor. Renkler ve fontlar pek uyumlu olmamış, "Ekibimiz" kısmındaki renk katmanlarını biraz daha saydam yapabilirdin. Kolay gelsin!

Teşekkürler Hocam :)
Emeğiniz büyük..

İlk yapımına göre aşırı hoş olmuş. Açıkçası bende bu tasarımdan yaptırmak isterdim.

İlk yapımına göre aşırı hoş olmuş. Açıkçası bende bu tasarımdan yaptırmak isterdim.

İlginiz için teşekkür ederim.
Maalesef Satıcı kimliğim olmadığı için satamıyorum, ama arkadaşım şu an itibariyle satışa koydu ilginizi çekerse görüşme sağlayabiliriz.
Sevgiler !

İlke göre güzel ancak sunucu tasarımından çok firma tasarımına benzemiş.

İlk tasarıma göre fena değil, behance ve dribble üzerinde olan grafik tasarımlara bakarak bir kaç şey esinlene bilirsin :) Başarılarının devamını dilerim.

İlke göre güzel ancak sunucu tasarımından çok firma tasarımına benzemiş.

Selamlar Dostum.
Türkçemizi en verimli şekilde kullanmak ve işi ilerleyen zamanlarda ne kadar ciddiyetle yapabileceğimi göstermek amacıyla kendimi sınadığım bir proje oldu. Dikkat edersen random metin kullanmak yerine kullanıcı arayüzü daha anlaşılır olabilecek metinleri tercih ettim. İnsanlar bu konu tasarımını aldıkları zaman nelerle karşılaşabileceğini bir fil görmüş olacaklardır.
Sevgiler !

İlk tasarıma göre fena değil, behance ve dribble üzerinde olan grafik tasarımlara bakarak bir kaç şey esinlene bilirsin :) Başarılarının devamını dilerim.

Çok teşekkür ederim :)

Güzel bir atasözü vardır. Yapabiliyorsan yap yapamıyorsan konuşma şeklinde gider, Be'de maalesef belirli başlı tasarımlar dönmekte ben ise bunlara farklılık olması amacıyla daha sade daha içten ve daha gerçekçi tasarımlar ile ilerleyen süreçte sizlerle olmayı planlıyorum.
Sevgiler !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl