İLK Tasarım Konum > yorumlarınızı bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.080

Kimsesiz

"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Elmaslar
80
Arkadaşlar ilk tasarımım oldu biraz uğraştım ve hoş bir çalışma çıkardım iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum beğenmediğinizi belirtirseniz mutlu olurum.

tasarım.png

Fotoğrafın üstüne birkaç yazı eklemişsin, basit.

Güzel bir tasarım olmuş ellerine sağlık.

Yahu burası sunucu tanıtım yeri değil. Tasarım yapmış paylaşmış laf atacaksan özelden at buraya boş yorum yapma. Tasarıma gelirsek klasik stil ve o bg den bıktım artık heryerde var, fontları ve down arrow iconunu değiştir.
eyw bro
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafın üstüne birkaç yazı eklemişsin, basit.
her konuma gelip saçma sapan bir şekilde baltalamak zorundamısın mausenin sağ tıkına tıklama bile bir emektir motto burayı terket

Güzel bir tasarım olmuş ellerine sağlık.
değerli yorumun için minnettarım

Açıkçası güzel duruyor gayet estetik ama konsept genel olarak herkesin yaptığı tarzda... Ne bileyim, sence de biraz değiştirilmeli mi?

Bu arada simetri hastasıyım kardeşim lütfen dikkat edelim :D
1527636313831.png

Zor değil,oldukça kolay bir çalışma. Ben beğenmedim.

Dostum sadece birkaç yazı eklemişsin, Ama yinede hoş durmuş. Başarılarının devamını diliyorum.

Açıkçası güzel duruyor gayet estetik ama konsept genel olarak herkesin yaptığı tarzda... Ne bileyim, sence de biraz değiştirilmeli mi?

Bu arada simetri hastasıyım kardeşim lütfen dikkat edelim :DEkli dosyayı görüntüle 26921
:D tamam bir sonraki sefere söz dikkat edicem

Dostum sadece birkaç yazı eklemişsin, Ama yinede hoş durmuş. Başarılarının devamını diliyorum.
teşşekkür ederim tonlamada var fakat opaklığını çok kısmışım

Bu kendini kanıtlaman için çok kısıtlı bir tasarım.
Kötü olan her zaman kötü yapar, iyi olan hem kötü yapar hem iyi yapar.

Arkadaki duvar kağıdı "Flat" denilen şey. Çok tatlı duruyor daha iyileri vardı onları kullan bence.

Tasarım nerede?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl