Çözüldü İlk Skriptimde Bi Hata Çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilmeadimiasd

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
14
Arkadaşlar hatalarını düzeltip atabilirmisiniz veya hataları söyleyebilirmisiniz bayadır deniyorum ilkte o player text yapmıştım olmadı player yapıyım dedim değiştirdim hayla olmadı Yardım edebilir misiniz?
Kod:
command /uyarıbak <player>:
    trigger:
        if player argument is not set
        send "&a&l%{uyari.%player%}% &6&lUyarınız Var." to player
        if player argument is set
        send "&a&l%{uyari.%player-argument%}% &6&lSeçtiğiniz Oyuncunun Gösterildiği Kadar Uyarısı Var." to player
Uyarıyı kendisi ayarlıyor uyarı vermesi tamam alması da var tek sıkıntı uyarı bak ta.

Kod:
    trigger:
        if player argument is not set:
            send "&a&l%{uyari.%arg 1%}% &6&lUyarınız Var." to player
        else:
            send "&a&l%{uyari.%arg 1-argument%}% &6&lSeçtiğiniz Oyuncunun Gösterildiği Kadar Uyarısı Var." to player

şöyle bir denermisin?

Kod:
    trigger:
        if player argument is not set:
            send "&a&l%{uyari.%arg 1%}% &6&lUyarınız Var." to player
        else:
            send "&a&l%{uyari.%arg 1-argument%}% &6&lSeçtiğiniz Oyuncunun Gösterildiği Kadar Uyarısı Var." to player

şöyle bir denermisin?
Bi kaç hatası çıktı düzelttim de tepedeki de olmuyor. Bişey yazmıyorum kendi uyarımı göstermiyor. onu da yapabilirseniz mutlu edersiniz.

Bi kaç hatası çıktı düzelttim de tepedeki de olmuyor. Bişey yazmıyorum kendi uyarımı göstermiyor. onu da yapabilirseniz mutlu edersiniz.
Hatanın ekran görüntüsünü bana özel mesaj olarak atarmısınız?

Kod:
command /uyarıbak [<player>]:
    trigger:
        arg-1 isn't set:
            send "&a&l%{uyari::%player%}% &6&lUyarınız Var." to player
        else:
            send "&a&l%{uyari::%arg-1%}% &6&lSeçtiğiniz Oyuncunun Gösterildiği Kadar Uyarısı Var." to player
List variables kullanmanı öneririm, daha işlevli. Bu şekilde denerseniz herhangi bir hata ile karşılaşmayacaksınız. ^^

Kod:
command /uyarıbak [<player>]:
    trigger:
        arg-1 isn't set:
            send "&a&l%{uyari::%player%}% &6&lUyarınız Var." to player
        else:
            send "&a&l%{uyari::%arg-1%}% &6&lSeçtiğiniz Oyuncunun Gösterildiği Kadar Uyarısı Var." to player
List variables kullanmanı öneririm, daha işlevli. Bu şekilde denerseniz herhangi bir hata ile karşılaşmayacaksınız. ^^
Teşekkür ederim. 2 Yerdede Hata Çıktı Onlarda Zaten Uyarı Biçimlerrinin Farklı Olmasıydı Düzelttim. Yardım Ettiğiniz İçin Teşekkürler.

Konu Kilit (Nasıl kilitleniyor unuttum bi aralar kilitleniyordu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl