majix00
Evet haklısın yüksek oy alırsa neden olmasınConconcraft olabilir çünkü ne sunucusu var ne de paketi var
majix00
2 gün içerisinde zaten onlar yayınlanacak :D "Antibot koruması, Anticrash, AntiGrief ve Linux için iptables kuralları" ile beraber satışa sunulacakBungeecord/Velocity, Çakmalobi ve Lobi gibi genel olarak her sunucunun ihtiyacı olabilecek ürünler satış platformunuzun adını öne çıkaracaktır.

benjamin17
majix00
Yakın bir zamanda Survival sunucusu acacaktım fakat vazgeçmiştim paketi hazırda duruyor güzel özellikleri var neden olmasın :)Önerim kesinlikle survival. Nedenine gelecek olursak:
Skyblock, towny ve box pvp gibi bütün sunucu türlerinin mantığı belli ve bu mantık dışında pek yapılabilecek eklenebilecek şey yok yani kısıtlı.
Mesela skyblock sunucusuna mmorpg tarzda bir şey eklesek bunun ne gereği var ? Herkes adasında farm yapmakla meşgul olacak. Kullanılmayan sistem ne oldu çöpe gitti.
Towny desek mmorpg mantığı belki güzel olabilir ve skybloğa göre daha fazla sistem eklenebilir ama towny nin mantığı da biyere kadar bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlar. Mantığı hep aynı kalır. Dünyanın en güçlü townu olmak veya en zengini olmak gibisinden.
BoxPVP için söylenecek birşey yok istediğiniz kadar özellik ekleyin herzaman aynı mantık kalır.
Burada sanki sunucu açacak kişilere tavsiye verir gibi konuştum ama bir takım sahibi olmak istiyorsan sunucu açar gibi paketlerinin kaliteli görseli güzel ve oynanış açısından dolu bir sunucu açar gibi bir paket yapmanız gerekir.
Önerim: içine istediğin kadar sistem ekleyebilirim dediğin, sınırsız gelişime açık olan ve güncel sürümlü survival paketinden yana. Hatta oylamada ne çıkarsa çıksın survival paketi yapmanızı öneririm.
Önerim kesinlikle survival. Nedenine gelecek olursak:
Skyblock, towny ve box pvp gibi bütün sunucu türlerinin mantığı belli ve bu mantık dışında pek yapılabilecek eklenebilecek şey yok yani kısıtlı.
Mesela skyblock sunucusuna mmorpg tarzda bir şey eklesek bunun ne gereği var ? Herkes adasında farm yapmakla meşgul olacak. Kullanılmayan sistem ne oldu çöpe gitti.
Towny desek mmorpg mantığı belki güzel olabilir ve skybloğa göre daha fazla sistem eklenebilir ama towny nin mantığı da biyere kadar bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlar. Mantığı hep aynı kalır. Dünyanın en güçlü townu olmak veya en zengini olmak gibisinden.
BoxPVP için söylenecek birşey yok istediğiniz kadar özellik ekleyin herzaman aynı mantık kalır.
Burada sanki sunucu açacak kişilere tavsiye verir gibi konuştum ama bir takım sahibi olmak istiyorsan sunucu açar gibi paketlerinin kaliteli görseli güzel ve oynanış açısından dolu bir sunucu açar gibi bir paket yapmanız gerekir.
Önerim: içine istediğin kadar sistem ekleyebilirim dediğin, sınırsız gelişime açık olan ve güncel sürümlü survival paketinden yana. Hatta oylamada ne çıkarsa çıksın survival paketi yapmanızı öneririm.
majix00
Çalışmalara başlandı :)Gördüğüm kadarıyla, son dönemdeki Towny sunucularının etkisiyle Survival oyun modunda belirgin bir eksiklik yaşanıyor.
Bence Survival için güzel bir paket geliştirebilirsin.
Kolay gelsin. İnşallah güzel bir paket görürüz.Çalışmalara başlandı :)
Merhabalar seninle bir konu hakkında konuşmak istyiorum istek gönderdim: pszeusscpSatışa sunacağım ilk plugin paketi sizce ne olmalı?
swoxyi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!