Anı İlk Oynadığınız Oyunla Nasıl Tanıştınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kez ne zaman oynadığımı hatırlamıyorum fakat şunu hatırlıyorum; Küçüktüm,6-7 yaş falan vardır,bi pasta oyunu vardı :D o oyun ilk oynadığım oyundu, oyunun adı pastaneciydi galiba :/ arkada çalan oyun müziği bile aklımda :D şimdi ise nadiren oynuyorum vakit olursa 1 gün boyunca onu oynuycam.

İlk oynamış olduğum oyun Minecraft idi. YouTube'da sürekli Minecraft videosu vardı ve bende indireyim diye düşünmüştüm ve indirmiştim. Kısacası böyle.

Benim tanışmam oldukça kısaydı. Sizlerin tanışması nasıldı?
ilk oyunum counter strike 1.6 olmuştu oyunu abim öğretti o zamanlara göre güzel bir oyundu oynuyordum oyunu hep zora alıyordum ama aldığımı bilmiyordum adamlar çıkar çıkmaz beni öldürüyordu habere küfür edip kendimi yumrukluyordum onu kolaya almayı öğrenince bir gün enayi olduğumu çoook iyi anladım

İlk oynamış olduğum oyun Minecraft idi. YouTube'da sürekli Minecraft videosu vardı ve bende indireyim diye düşünmüştüm ve indirmiştim. Kısacası böyle.

Benim tanışmam oldukça kısaydı. Sizlerin tanışması nasıldı?
Aynısıdır :D

İlk oynadığım oyun Dragon City'di. 1. veya 2. sınıfa gidiyordum bütün okul facebooktan onu oynuyordu. Hepimiz deli gibi oynardık.

AGA BE...

gta san andreas arkadaşımın evindeydim arkadaşım sayesinde :)

Klasik facebook ve flash oyunlarıydı, ne güzel günlerdi...

babam pcye disket taktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl