Anı İlk Oynadığınız Oyunla Nasıl Tanıştınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 109895

sv_gravity 0
Elmaslar
475
İlk oynamış olduğum oyun Minecraft idi. YouTube'da sürekli Minecraft videosu vardı ve bende indireyim diye düşünmüştüm ve indirmiştim. Kısacası böyle.

Benim tanışmam oldukça kısaydı. Sizlerin tanışması nasıldı?

Ben İlk Taa 6-7 Yaşlarındayken Mario Oynardım Hep. Neden Olduğunu Bilmiyorum Ama Mario Oyunlarıyla Bilgisayarı Bozmuşluğum Bile Var :D

6 Yaşındayken internet kafede metin 2 oynuyordum

Benim birader oynuyordu 2012 senesinde, bune böyle kare kare adam gibi bi oyun oyna bari dedim, demez olaydım :)

6 Yaşımdayken CS 1.6 oynamak, abimden görmüştüm :P

Efsane diye bir Youtube kanalı vardı. Agaç ev vs. yapıyordu ve Minecraft ile 2013 yılında tanışmış oldum.

Assassin's Creed II

Oynadığıma da pişman değilim. <3​

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory netten indirdik aga

Abilerden gördük :D

İlk flash oyun empires & allies.İlk pc oyunu Zuma Revenge.Empires & allies e facebookta rastlamıştım zumayıda bilgisayarcı yüklemişti(zuma çok sarıyor hala girip oynuyorum tavsiye ederim.)

En iyi story'e sahip olan GTA serisi. Sanırım tanışalı baya oldu ya. Çok küçükken oynama başladım. GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV ve GTA V hariç diğer oyunları pek bilmesem de bu oyunlardan en iyi story'e sahip olanın GTA San Andreas ve GTA V olduğunu düşünmüşümdür hep. Sarıyor adamı.

Seriyle tanışmam internet kafede başladı. Büyük kuzenim internet kafeye götürdü beni. Bu oyunda ilginç geldi tıkladım. :D

Oyun dergisi hediye ile vermişti. Platform oyunuydu ve rezaletti xD

vice city oynadım. sene 2006 falan bizimkiler pc almış tabi o sıralar vice city mükemmel geliyordu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Abilerden gördük :D
hangi oyundu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben İlk Taa 6-7 Yaşlarındayken Mario Oynardım Hep. Neden Olduğunu Bilmiyorum Ama Mario Oyunlarıyla Bilgisayarı Bozmuşluğum Bile Var :D
mario indir > virüs.exe :D

Age of empires 2 bilgisayardaki tek oyun oydu bende hep birileri oynarken izlerdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl