İlk oynadığınız Minecraft sunucusu neresiydi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bihency
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.892
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bihency

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Emektar
Elmaslar
507
Minecraft
bihency

Discord:

ozancaglarr

İlk Minecraft oynamaya başladığınız sunucu hangisiydi?
Hangi yıldaydınız, eğleniyor muydunuz ve eklemek istediğiniz başka birkaç şey var ise yorum olarak yazabilirsiniz.

Benim için bu soruların cevabı:

2014 - HomerosMC adlı bir sunucuydu
Baya eğleniyorduk ilk VIP aldığım sunucu da orasıydı Factionsun ne olduğunu tam olarak bilmiyordum sadece oynuyordum zevk veren şey ise lapis kırmaktı hatta Minecraft'a uzun süre ara verdikten sonra 2017 2018 gibi sadece lapis kırmak için factions sunucularında oynuyordum :D​

Son düzenleme:
Ultimatemc, Uniocraft'tan önce açılan sunucu ile başladım. Sonrasında Uniocraft derken devam etti

ilk bir sunucuyla mı başlamıştım bilmiyorum ama swetygaming hatırlıyorum 2014'te falan piyasadaydı varımı yoğumu basmıştım o sunucuya tabii o zamanlarda boş insan fazla yoktu kanser kitle yoktu şu an minecraft türkiye sayesinde çok boş insan tanıdım ve maalesef devam ediyoruz

Pucket Network (CraftRise eski 2014 hali)

1.5.2'de yabancı bir hayatta kalma sunucusuydu. Dyson50 adında bir Türk henüz ben hiç oyunu bilmezken sıfır parlaklıkta madende önümü göremezken bana meşalenin varlığını öğretmişti.

GameTurkMC diye bir sunucuydu. Mükemmel bir bedwars oyun modu vardı şuanki hypixel'e değişmem. Sonrasında Legend Craft, CraftRise, Candy Crafft, Unio Craft sunucularında oynadım.

craftrise + sonoyuncu

Provanas, ilk açıldığı vakit sadece survival varken.​

EfsaneCraft ile başlamıştım bir süre bu yüzden sadece Faction oynadım. Gördükçe eski zamanları hatırlıyorum :)

Tam hatırlamıyorum fakat sanırım aternos sunucusuydu arkadaşımla pvp atmıştık. :)

Çok iyi hatırlıyorum komşumuz vardı bana dediki gel minecraft oynıyalım dedi geldı bana hesap oluşturdu ve ondan sonra UnioCraft sonra HeroesCraftx bir çok kışı bilmez HeroesCraft ı ondan sonra 5 yildir oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl