w0in
ilovemaju
Plotme Konsol Hatası - Plotme Internal Server Error Hatası Çözümü: http://www.mc-tr.com/konu/plotme-plugin-hatasi-cozumu-konsol-internal-server-error.3311
10.10.2014 tarihinde plotme ayrıntılı anlatım videosu çekilmiştir. İyi seyirler..
Merhaba arkadaşlar Forumun ilk konusunu paylaştığım için biraz özen göstererek anlatmaya çalışacağım umarım PlotMe kurulumu hakkında artık kimsenin kafasında düşünce kalmaz.
PlotMe Plugini Multiverse-Core pluginiyle beraber çalışır. Öncelikle bize lazım olan şeylerin...
- Hai
- Cevaplar: 143
- Forum: Minecraft Plugin Tanıtımları
mustafa_8907
Üşenmedim Araştırdım Ve BuldumEkli dosyayı görüntüle 291338
3 Ocak 2014 Site Sahibi Hai
Mesaj İçeriği
Merhaba arkadaşlar "Forumun ilk konusunu" paylaştığım için biraz özen göstererek anlatmaya çalışacağım umarım PlotMe kurulumu hakkında artık kimsenin kafasında düşünce kalmaz.
Konu :
Eline sağlık mübarek tarihi eser.Üşenmedim Araştırdım Ve BuldumEkli dosyayı görüntüle 291338
Mesaj İçeriği
Merhaba arkadaşlar "Forumun ilk konusunu" paylaştığım için biraz özen göstererek anlatmaya çalışacağım umarım PlotMe kurulumu hakkında artık kimsenin kafasında düşünce kalmaz.
Konu :
mashe1337
5. konu bu :)Üşenmedim Araştırdım Ve BuldumEkli dosyayı görüntüle 291338
Mesaj İçeriği
Konu :
1. Ne O zaman5. konu bu :)
ilovemaju
Site sahibi bile yalan söylemiş o zaman ayıp kendi ağızıyla ilk konu demiş5. konu bu :)
mashe1337
1. Ne O zaman
URL kısmında 5. olduğu gözükmekte belki de daha öncesinde silinmiş konular olabilir yani ondan öncesindekiler silinmiş ise bu gerçekten ilk konudur.Site sahibi bile yalan söylemiş o zaman ayıp kendi ağızıyla ilk konu demiş![]()
ilovemaju
Diğer konular hiçlikte olabilir o kadarında bulamadım bunu bulabildim Buhari Bey bi el uzatsın bulur hemenURL kısmında 5. olduğu gözükmekte belki de daha öncesinde silinmiş konular olabilir yani ondan öncesindekiler silinmiş ise bu gerçekten ilk konudur.

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!