İlk Logo Tasarımım | K4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 488

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584

Bu konumda eklenti tanıtımlarımda kullanmak üzere kendi başıma yapmaya çalıştığım logoyu sizlere tanıtacağım.
Bu konuda profesyonel değilim. Bırakın profesyonelliği hangi tuş neye yarıyor daha onu çözmeye çalışıyorum.
O yüzden yorumlarınızı buna göre yapın.
Kullandığım program inkscape.
Önerilerinize sonuna kadar açığım. Vektörel tasarımlara ihtiyacım var. Bu konuda kaynak, teknik önerisi yapabilirsiniz.

Şimdiden görüşünü paylaşan ve öneri verenlere teşekkür ederim.
İyi Forumlar....

76459

Bu konumda eklenti tanıtımlarımda kullanmak üzere kendi başıma yapmaya çalıştığım logoyu sizlere tanıtacağım.
Bu konuda profesyonel değilim. Bırakın profesyonelliği hangi tuş neye yarıyor daha onu çözmeye çalışıyorum.
O yüzden yorumlarınızı buna göre yapın.
Kullandığım program inkscape.
Önerilerinize sonuna kadar açığım. Vektörel tasarımlara ihtiyacım var. Bu konuda kaynak, teknik önerisi yapabilirsiniz.

Şimdiden görüşünü paylaşan ve öneri verenlere teşekkür ederim.
İyi Forumlar....

Ekli dosyayı görüntüle 76459

ben neredeyse hiç tasarımdan anlamam fakat bu gerçekten kötü ya :(

İlk tasarıma göre sade ve klasik bir tasarım olmuş. Aslında güzel tasarım olmuş :)

Hazır yeni yeni başlamışken direk profesyonel programlara başlamanı tavsiye ederim hemen olacak bişe değil elbette youtube üzerinden falan kendini geliştir sonrası zaten senin hayal gücüne kalmış bişe asla kötü yaptım diye düşünme her zaman daha iyisine odaklan.

Ben Tilt Olduğum İçin Belirtemedim Düşüncemi @Kalerda Şahsen Daha Çok Geliştirebilirsin Yeni Başlamışsın Zaten Youtube Üzerinden PhotoShop Dersleri Var Onları İzleyerek Gelişebilirsin Ayreten'de PhotoShop Kullanmanızı Tavsiye Ederim İlk Başta Zor Gelebilir Ancak Herkez Annesinin Karnında Öğrenmiyor PhotoShop Yapmayı Youtube Üzerinden Dersleri İzliyerek Kendin Kurcalayarak Gelişebilirsin. Sen Başarırsın Gökhan Abi :)

Saygılarımla SirTrueWolf\YağızG.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl