Tasarım İlk logo çizimim. Sunucu logosu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asilturkh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asilturkh

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Ekran Alıntısı.PNG
İlk çizimime göre nasıl arkadaşlar. Daha çok acemiyim :D

Açık konuşmak gerekirse.
kötü.

3/10 paint çalışması

Çizime değilde farklı alana yönel.

Mouse ile yaptıysan ilk denemen için iyi. Kalem ile yaptıysan çok çalışman gerek ^^
Bu işe devam edeceksen dokunmatik kalem/ çizim tableti almanı öneririm.
program olarak da PaintTool SAI'yi öneririm. Mouse kullanarak da çizebilirsin ama çok daha uğraştırır.

Çizimle uğraşmak istiyosan ve çizim tabletin yoksa sana şöyle bir öneride bulunayım. Önce defter üzerinde kalem tutmayı ve düz çizgi çizmeyi öğren. Youtube üzerinde çizimle ilgili ders videoları izleyebilirsin. Çizimini defter üzerinde yapıp pc ye aktarıp photoshop üzerinde veya daha profosyonel çizim programlarında üzerinden geçebilirsin. Gölgelendirme öğrenmen şart. Neyse sana başarılar dilerim, eğer gerçekten istiyorsan bırakma.

Çizime değilde farklı alana yönel.
Çok açıklayıcı oldu :) Öylesine yaptım zaten oyalanmak için.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Mouse ile yaptıysan ilk denemen için iyi. Kalem ile yaptıysan çok çalışman gerek ^^
Bu işe devam edeceksen dokunmatik kalem/ çizim tableti almanı öneririm.
program olarak da PaintTool SAI'yi öneririm. Mouse kullanarak da çizebilirsin ama çok daha uğraştırır.
Aynen mouse ile yaptım öylesine ve zaten painttoolsai kullandım. Daha sabah indirdim :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çizimle uğraşmak istiyosan ve çizim tabletin yoksa sana şöyle bir öneride bulunayım. Önce defter üzerinde kalem tutmayı ve düz çizgi çizmeyi öğren. Youtube üzerinde çizimle ilgili ders videoları izleyebilirsin. Çizimini defter üzerinde yapıp pc ye aktarıp photoshop üzerinde veya daha profosyonel çizim programlarında üzerinden geçebilirsin. Gölgelendirme öğrenmen şart. Neyse sana başarılar dilerim, eğer gerçekten istiyorsan bırakma.
Önerilerin için sağol. Profesyonel değilde kendi sunucu logomu yapsam yeter.

Yani İdare Eder Başarılar :=)

Arkadaşlar bu işle profesyonel uğraşan tanıdığınız biri varmı?

bence tasarım öğretilmemeli ( HAYAL EDILMELI. ) yanlışmı söylüyorum? @Lyons
Bence arkadaş bu işte profesyonel olan birisine yaptırmak için soruyor, öğrenmek için değil.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence arkadaş bu işte profesyonel olan birisine yaptırmak için soruyor, öğrenmek için değil.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
( uğraşan ) diyor hocam, birisine niye yaptırsın? + kendi tasarımını yapmış yardım istiyor bilgi almak için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl