sitozin
Aselgeia #7842

Citrus#4361
Çok açıklayıcı oldu :) Öylesine yaptım zaten oyalanmak için.Çizime değilde farklı alana yönel.
Aynen mouse ile yaptım öylesine ve zaten painttoolsai kullandım. Daha sabah indirdim :DMouse ile yaptıysan ilk denemen için iyi. Kalem ile yaptıysan çok çalışman gerek ^^
Bu işe devam edeceksen dokunmatik kalem/ çizim tableti almanı öneririm.
program olarak da PaintTool SAI'yi öneririm. Mouse kullanarak da çizebilirsin ama çok daha uğraştırır.
Önerilerin için sağol. Profesyonel değilde kendi sunucu logomu yapsam yeter.Çizimle uğraşmak istiyosan ve çizim tabletin yoksa sana şöyle bir öneride bulunayım. Önce defter üzerinde kalem tutmayı ve düz çizgi çizmeyi öğren. Youtube üzerinde çizimle ilgili ders videoları izleyebilirsin. Çizimini defter üzerinde yapıp pc ye aktarıp photoshop üzerinde veya daha profosyonel çizim programlarında üzerinden geçebilirsin. Gölgelendirme öğrenmen şart. Neyse sana başarılar dilerim, eğer gerçekten istiyorsan bırakma.
Troy#6475
bence tasarım öğretilmemeli ( HAYAL EDILMELI. ) yanlışmı söylüyorum? @LyonsArkadaşlar bu işle profesyonel uğraşan tanıdığınız biri varmı?
Aselgeia #7842
Bence arkadaş bu işte profesyonel olan birisine yaptırmak için soruyor, öğrenmek için değil.bence tasarım öğretilmemeli ( HAYAL EDILMELI. ) yanlışmı söylüyorum? @Lyons
( uğraşan ) diyor hocam, birisine niye yaptırsın? + kendi tasarımını yapmış yardım istiyor bilgi almak için?Bence arkadaş bu işte profesyonel olan birisine yaptırmak için soruyor, öğrenmek için değil.
LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!