İlk Konum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hero Artz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 317
Her son bir başlangıç olabilir mc-tr fenasal bir ortama sahip bi girince çıkamazsın
Pek güzel bir deneyimim olmadı ama umarım öyledir. Discord sunucularından neden bilmiyorum ama banlıyım.

İş olarak vs.

Ne var ne yok nelerle uğraşıyorsun
Çoğunlukla evde takılıyorum üni açıktan öyle döngüde bilgisiyarda takıl oyun oyna foruma bak ona buna bak öyle öyle zaman geçiyor bana sende neler var neleer yook

Çoğunlukla evde takılıyorum üni açıktan öyle döngüde bilgisiyarda takıl oyun oyna foruma bak ona buna bak öyle öyle zaman geçiyor bana sende neler var neleer yook
Valla ben de bende de bir üni hazırlığı var 2. kez girecem onun dışında tasarımcılık, ses & müzik tasarımcılık vs. yapıyorum hatta aktif olarak bir minecraft sunucusunda ses & müzik tasarımcısı olarak çalışıyorum öyle geçiyor hayat

Valla ben de bende de bir üni hazırlığı var 2. kez girecem onun dışında tasarımcılık, ses & müzik tasarımcılık vs. yapıyorum hatta aktif olarak bir minecraft sunucusunda ses & müzik tasarımcısı olarak çalışıyorum öyle geçiyor hayat
Allah kolaylık versin hiç olmamasından iyidir zaman čabuk geçiyor nasıl olsa uğraşılacak bir şey olduğu zaman kazasız belasız bitirirsin Inşallah

Allah kolaylık versin hiç olmamasından iyidir zaman čabuk geçiyor nasıl olsa uğraşılacak bir şey olduğu zaman kazasız belasız bitirirsin Inşallah
Teşekkür ederim sana da Allah kolaylık versin

:heart::heart: okudum onayladım

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl