Tasarım İLK KONU TASARIMI ÇALIŞMAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknownloce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.433
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

Unknownloce

Ziyaretçi
SAYFA 1.jpg

SAYFA 2.jpg

Evet arkadaşlar konum bu kadardı. İlk tasarımım olduğu için pek fazla bir şey bilmiyordum, böyle bir şey ortaya çıktı. Her türlü eleştiriye açığım. Yanlışlarımı, eksiklerimi ve hatalarımı söylerseniz sevinirim.
İyi forumlar, MC-TR!
(Tasarımı yapmam 2 saat 30 dakika sürdü)

Bu tasarımı yaparken fikir veren, @Twond 'a teşekkür ederim.

BAYA İYİ benim ilk çalışmam berbatdı :)

Sadece yetkili bölümü biraz kötü olmuş.Diğer şeyler gayet güzel ellerine sağlık.

İlk çalışman ? what :D

İkonlar hoşuma gitti, güzel bir çalışma olmuş. İlk tasarımına göre gayet iyi, ileride kendini geliştireceğini düşünüyorum. Bir puanlama yapacak olsam 10 üzerinden 8 verirdim çünkü yine de ufak tefek eksikler var ama bunlar şu an için normaldir. Görselde ki fontları tekrar incelemelisin ki eğer daha uygunu varsa onları dene. Son olarak ise sistem ve yetkililer tarafında bulunan küçük resimleri çok klasik, daha farklı bir şey olursa harika olur diye düşünüyorum. Başarılar..

Gayet güzel olmuş sunucu açtığım zaman kullanabileceğim bir konu tasarımı.​

Şu kare yamultma işini bırakmanız gerek. Bana göre hiçte iyi durmuyor. Degrade kullanımını da abartmışsın. Degrade kullandığın kadar düz renkte kullanmalısın ki göz yormasın. İkonlar çok büyük ve birbirleriyle uyumlu değiller. Ayrıca sistemlerdeki sistem yazılarının büyüklüğü ve yetkililerdeki yetkili isimlerinin başlıkla aynı olması tasarımı kötüleştiren sebeplerden.

Şu kare yamultma işini bırakmanız gerek. Bana göre hiçte iyi durmuyor. Degrade kullanımını da abartmışsın. Degrade kullandığın kadar düz renkte kullanmalısın ki göz yormasın. İkonlar çok büyük ve birbirleriyle uyumlu değiller. Ayrıca sistemlerdeki sistem yazılarının büyüklüğü ve yetkililerdeki yetkili isimlerinin başlıkla aynı olması tasarımı kötüleştiren sebeplerden.
Ne anlarsın ya sen :D :D (alınma)

İlk çalışman konusunda yalan söylüyorsun sanırım ? :D
Çok efsane olmuş <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl