Tasarım İlk Konu Tasarımı Çalışmam | Tema "Dragon" |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Garoz

Simplicitas tollit virtutem.
Elmaslar
471
Minecraft
GarozLite

Discord:

MonBoyhiner#2885

Merhaba, önceden logo ve afiş tarzı çalışmalarım olmuştu. Kendimi geliştirmek adına konu tasarımı yapmaya karar verdim.
Konu tasarımımda "iyi kötü yanları , neresi nasıl olmalıydı, nereyi değiştirirsem daha uygun olur" sorularına cevap arıyorum.
Lütfen sadece bu konu hakkında bilgili kişiler yazsın. Herkesin ağzı var sonuçta :))

(Not: Böyle bir sunucu bulunmamaktadır!)

uXya90.png
uXyLSv.png

uXyYzY.png

uXyxWN.png

Küçük bir not: İlk çalışmaya çerçeve eklemeyi unutmuşum.​

Tamamen görsel olarak konuşuyorum, tasarım yapmayı bilmem ama sadece iyi gözükeni kötü gözükeni söyleyeyim, uygulaman sana kalmış: Bence sistemler kısmı mükemmel gözüküyor. Sade ve hoş. 1.8-1.15'in arka planı biraz pek iyi olmamış gibi. Onun dışında ilk tasarım için güzel görünüyor, gelecek tasarımlarında başarılar ^ ^

Tamamen görsel olarak konuşuyorum, tasarım yapmayı bilmem ama sadece iyi gözükeni kötü gözükeni söyleyeyim, uygulaman sana kalmış: Bence sistemler kısmı mükemmel gözüküyor. Sade ve hoş. 1.8-1.15'in arka planı biraz pek iyi olmamış gibi. Onun dışında ilk tasarım için güzel görünüyor, gelecek tasarımlarında başarılar ^ ^
Sürüm kısmı benimde içime sinmemişdi. Yorumun için teşekkürler.

Aslında tasarım güzel ama yazıalrdaki kontur, degrade ve gölge yanlış kullanılmış

Benim hoşuma gitti ilk tasarıma göre gayet iyi eline sağlık.

Hocam ilk tasarımda header kullanmanız hoş olmamış. Minecrafter fontunu çok kullanmanız olmamış. Hakkımızda kısmındaki font yerine poppins kullanmanız daha hoş olurdu.
Harici güzel :evet:

İlk konu tasarımı çalışmanıza göre baya güzel bir çalışma olmuş ki şahsen çok beğendim. Daha çok gelişmeniz dileğiyle başarılar dilerim :<3: ☕

Bir hatırlatma daha header deki giriş yerine Ana sayfa yazmanız daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl