Anı İlk kez Minecraft oynadığınız günü hatırlıyor musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sporky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sporky

Şükür ki delirmedim.
Elmaslar
20

Discord:

Sporkys

İlk kez Minecraft oynadığınız günü hatırlıyor musunuz?

Neler yaşamıştınız?

7 veya 8 yaşındaydım galiba, minecraft'ın crack değilde demo sürümünü indirmiştim bir şekilde, demo sürümünde sabit bir map vardı maden vardı ben yer yeri ezbere biliyordum, 1 saat sonra resetleniyodu ama ben yine aynı şekilde oynuyodum böyle 10-15 defa falan oynadım, saatlerde oynadım o kadar keyif alıyordum ki, sonra oyunun tam versiyonunu internette arattım indirmiştim ama rar dosyasıydı ve bende rar yoktu rarında ne olduğunu bilmiyordum o zamanlar baya uğraşmıştım, sonra kendim kurcalaya kurcalaya rarı falan indirdim, sonra youtube'u falan keşfettim, burak oyundayı gördüm böyle oynuyodu multiplayer nası oynayabilirim diye baktım, sonra faction sunucularını keşfettim forumu keşfettim, burası değil ama diğer foruma üyeliğim 2014 falan, foruma üye oldum sunuculara girip bakıyodum, yıllarca faction oynadım, faction o kadar keyifli bir oyun moduydu ki, lapis kazıp enchant basıyoduk iksir yapıyoduk ormanda kale dikiyoduk v.s falan inanılmaz eğlenceliydi

İlk kez Minecraft oynadığınız günü hatırlıyor musunuz?

Neler yaşamıştınız?
2016 yılında arkadaşım minecraft oynuyordu ve ondan görüp telefonuma androidoyunclub'dan crack bir şekilde indirip oynayıp buralara kadar geldim. Vay be

Minecraft PE vardı telefonda birde onun mod yükleme yeri vardı neler neler yükler oynardım.

Burak Oyunda dan görüp , Hexxit Modu 1.5.2 girmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl