İlk Hareketli Konu Tasarımım

Bunu size hitaben söylemedim, forumu dolaşırsanız görürsünüz ki rigleri hareket ettirip 30tlye satanından ateş efektlerinin rengini değiştirip satmaya çalışanlar kadar birçok kişi görürsünüz.
Peki sence ne eklemm gerek? Böle lafı ortaya atıp gitmeyin.

@FurkanÖzcan'ın tasarımlarını inceleyebilirsiniz, en azından başlangıç için ilham alabilirsiniz. Ayrıca daha çok geçiş eklemeniz ve klasik efektleri kullanmamanız sizi özgün, tasarımınızı güzel yapar

@FurkanÖzcan'ın tasarımlarını inceleyebilirsiniz, en azından başlangıç için ilham alabilirsiniz. Ayrıca daha çok geçiş eklemeniz ve klasik efektleri kullanmamanız sizi özgün, tasarımınızı güzel yapar
Furkanı takdir etsemde onun yaptığı bannerların boyutu çok küçük oluyor.Bunların 5 saniyesi 1 gb dan çeşitli programlar sayesinde 5 mb a zor düşürülüyor.

Düşürürken ve gif'e dönüştürürken baya bir bozmuşsunuz
Düşürmeden buraya atamam 5 saniyesine 5 gb olarak ham haliyle ve bu sadece 1 parçası minimum efekt ve saniye ile.Senin istediğini be forum kaldırabilir nede başka bir yer.Bende isterim uzun uzun yapıyım hem bilgisayarımda yer sorununa rağmen yapıyorum.

İlk tasarımına göre oldukça başarılı bir çalışma yapmışsın. Bu işler ile uğraşıp daha iyi olacağına inanıyorum :melek:

Güzel olmuş bu sefer.

Açıkçası yeni başlayan birisine göre oldukça hoş hareketli bir konu tasarımı olduğunu söyleyebilirim ki elinize, emeğinize ve çabanıza sağlık ?

Güzel olmuş eline sağlık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl