Yasuoxdx
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 43
- Minecraft
- Azelora
Discord:
kyjons
kyjons
Murtatan
kyjons
SuperiorSkyblock veya BSkyblock arasındayım.Hangi skyblock eklentisini kullanıyorsunuz? BentoBox Bskyblock ile kolayca yapılıyor config dosyasından. SuperiorSkyblock'ta var mı bilmiyorum bakıyorum şimdi.
atasci
on first join:
wait 1 second
execute player command "is create"
kyjons
Peki adalarına NPC koyabilirmiyiz? Oyuncular, npcye tıklayarak bilgilenmeleri açısından.Bu basit kot yardımcı olacaktır, Skyblock eklentinize gire girilen komutu düzenleyebilirsiniz.
Kod:on first join: wait 1 second execute player command "is create"
atasci
Onun içinde böyle bir eklenti var satın alabilirsiniz.Peki adalarına NPC koyabilirmiyiz? Oyuncular, npcye tıklayarak bilgilenmeleri açısından.
Murtatan
Buna gerek yok aslında ya. Pcde olsam yardımcı olurdum. Configde boyle bir ayar olduğundan %100 eminim. Bir göz atın bulamazsanız yarın yardımcı olurum.Bu basit kot yardımcı olacaktır, Skyblock eklentinize gire girilen komutu düzenleyebilirsiniz.
Kod:on first join: wait 1 second execute player command "is create"
Murtatan
Bskyblock kullanırsanız config.yml'dekiSuperiorSkyblock veya BSkyblock arasındayım.
Muhtemelen SuperiorSkyblock'a daha yakınım özellikleri açısından daha iyi olabilir.
create-island-on-first-login:
enable: false
teleport-player-to-island-when-created: true
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!