Anı İlk girdiğim sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

İlk girdiğim sunucu Faction sunucusuydu. 7 Yıl önce girmiştim. İlk kez minecraftta bir arkadaşım olmuştu. Adıda Ahmet150 ydi. Belki bu forumu okuyodur. Size Şöyle bir temsili mesaj göstereyim;

Normal Arkadaşların = Elma
Uzaktaki Arkadaşların = Altın Elma
Bir Kere Görüpte Bir Dahada Göremeyeceğin Arkadaşların = Enchli Elma

İşte o Ahmet150 de benim enchli elmamdı. ? Şimdi onu bulabilmek için nelerimi vermezdim.

@WaterArchery 'nin sunucusu olan MC-SG'de oynamıştım sanırım.

İlk oynadığım sunucu Provanasdı :( duygulandım :D ama şuan en nefret ettiğim sunucu yetkilileri çok kötü

youtubede izleyip skyblock sunucusu aramaya başlamıştım hala o heyecan ile skyblock oynarım

Sanırım Son oyuncu sunucusuna girmiştim. Sadece parkur yapmayı biliyordum tabi o zamanlar :D

Sanırım Son oyuncu sunucusuna girmiştim. Sadece parkur yapmayı biliyordum tabi o zamanlar :D
bende awsdawasd.bir zamanlar minecraftı sadece oynuyorduk şimdi sunucu yönetiyoruz :D

İlk girdiği sunucuyu hatırlamayanlar ? :D

2015 Sonoyuncu
Hala Sonoyuncu
2016-2018 Sunucunun en iyisi rush oyuncuları arasındaydım :d tabi eskiden ağalarla oynardık almadığımız maç yoktu 20 maç yaptıysak 19'unu alırdık şimdi hatırlayınca duygulandım

Alpha 1.8.1'de Horde ve Alliance diye iki factionu olan bir sunucuda başlamıştım. Odun bile zor kırıyordum ama denemek bile zevk veriyordu.

İlk Girdiğim Sv Artık Yaşamıyo :D

İlk oynadığım minecraft sunucusu Provanas 2016-17 zamanlarında oynamıştım

İlk oynadığım sunucu İmibiyumdu

Son düzenleme:
ilk girdiğim sunucu craftrise dı

Sonoyuncu... ilk açıldığı zamanlarda hungergames türevi modlarıyla göz kuşatan 2015 civarında tam olarak huba dönen muhteşem server... Rayandu06 olur da bir gün bu mesaja denk gelirse selam olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl