İLK DEFA YAŞADIM | Neden?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 996
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Arkadaşlar bunu ilk defa yaşıyorum yardıma ihtiyacım var :(
İlk defa bir kızı sevdim. onun hakkında bilgi almak için yakın arkadaşlarımı gönderdim yanına. sonra benim adımı verip Ali seni seviyor demişler. Kız ise benden hoşlanmadığını belirtimiş. yanındaki arkadaşı ise ona o kızın başka bir erkeği sevdiğini daha öncede benim kankamı sevdiğini söylemişler. neden beni sevmedi? tüm arkadşalarımla konuştum o senin gibi iyi birini hak etmiyordur dediler.

USTA ABİLER YARDIM ...

Yardım etmek isterdim ama hiç böyle meseleler ile uğraşmıyorum.

Aynı duyguları bende yaşadım, onu sevdiğimi bildiği halde bir toz gibi uçuuuup gitti. Bende naptım? Unutmaya çalıştım ama unuttun mu diye sor? Unutamadım.
Aşk işleri sıkıntı hiç bulaşma..

Sıkıntılı işler uğraşma :D

Bende aynı taktiği uygulamıştım , hep utangaçlıktan oluyor bunlar :D
Hatta arkadaşım okul gezisi düzenliyoruz diyip TC sini de almış , ula ne yapayım ben TC yi :D
Sadece ad - soyad istemiştim :D​

Arkadaşlar bunu ilk defa yaşıyorum yardıma ihtiyacım var :(
İlk defa bir kızı sevdim. onun hakkında bilgi almak için yakın arkadaşlarımı gönderdim yanına. sonra benim adımı verip Ali seni seviyor demişler. Kız ise benden hoşlanmadığını belirtimiş. yanındaki arkadaşı ise ona o kızın başka bir erkeği sevdiğini daha öncede benim kankamı sevdiğini söylemişler. neden beni sevmedi? tüm arkadşalarımla konuştum o senin gibi iyi birini hak etmiyordur dediler.

USTA ABİLER YARDIM ...
Usta konuşuyor, şimdi dinle beni 1 - HATA! sevdiğin bir kızın yanına kendin gidiceksin. önce konuşma bağın olucak ki acılabilesin öyle ŞAK diyerek Ayşe Ali senden hoşlanıyor derse birisi kıza o kız senden hoşlanmaz. ilk düşüncesi şu olucaktır Sevdiğin Kız: aa bu nasıl bir erkek bana kendi duygularını açıklayamıyor. sonrasın da eğer ki cidden seviyorsan ve sevdiğin kız egolu değilse onun peşinden git ki sevgini anlasın ama doğru dürüst git. kendin görüş hediye vs al ama çok para dökme ve ASLA ASLA kız için Kavga etme.

Arkadaşım aynı durumda 4 aydır birini seviyor fakat çocuk olumsuz döndü yapacak bir şey yok acınla kalıcaksın dostum ayrıca @CyClone'nin taktiklerini uygularsan bidaha kine daha fazla şansın olabilir.

Şimdi sen aşık mı oldun ? Hoşlandın mı ? İkisi farklı şeyler. Hoşlanmak fiziksel, estetik ve anlık olur. Aşk ise zamanla onun estetiği veya fiziği değilde görünmeyen özelliklerinden oluşur. Örneğin zekası, düşünceleri, zevkleri vb. Kız sana karşı birşey hissetmediyse yapacak birşey yok demektir. Zorla kendini sevdiren etsin. Senden neden hoşlanmamıştır diye düşünecek olursak bir çok sebebi sayabilirim bu yüzden hangisinden kaynaklı bilemem. Yaşının da küçük olduğunu tahmin ediyorum çünkü aklı başında ve arkadaş dediğin kişiler öyle bir harekette bulunmaz, o tip hareketler ergen hareketleridir. Kız fiziksel, estetik kişilerden hoşlanıyordur seni yakışıklı bulmamıştır, zevkleriniz aynı olmayabilir, gülüşe veya yüz yapısına veya göz rengine veya saç rengine tipine dikkat ediyordur bu yüzden dikkatini çekememişsindir vb. sebebler var. Aşk konularını bir kenara bırakıp hayatını yaşamanın tavsiye ederim, hayat yolunda eminim karşına seninde seveceğin, senide seven kişiyi bulacaksın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme: Eğer bir kıza açılmak istiyorsan önce onun arkadaşlarını kontrol etmen gerek. Bir kızı en çok yönlendiren en yakın kız arkadaşlarıdır. O kız arkadaşları seni o kızın aklına sokabilirlerse bir şansın olabilir. Bir kıza hediye alma, hediye üret. Onun sevdiği türden şeyleri yakın kız arkadaşlarından öğrenmen gerek. Fazla utangaç olma, özgüvenli ol ama özgüvenini de fazla abartma. Mesela kız burçlara inanıyorsa onun burcunu öğrenip ona göre hareket edebilirsin çünkü burçlara inanan biri sürekli kendi burcunu takip eder. Kızı fazla sıkboğaz etmiceksin yoksa senden sıkılır.

kardesım yanı artık ask kalmadı be ! artık ask dıye bır sey yok artık yanı bunlar gelıp gecıcı seyler takma derım senı sevmıyorsa sılah dayayıp benı sevıceksın dıyemeyız ama olmz unutamam dersen ona yapabılecek bır seyım yok yanı bence takma derım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı taktiği uygulamıştım , hep utangaçlıktan oluyor bunlar :D
Hatta arkadaşım okul gezisi düzenliyoruz diyip TC sini de almış , ula ne yapayım ben TC yi :D
Sadece ad - soyad istemiştim :D​
sjsjsj oda ıyıymıs :D tcsı lazım olur dıye almıslar ıste

Aynısı bana da oldu. Bu hayatta babana bile sevdiğin kızı söylememen gerekiyor. Yoksa kızla ilişkini geliştirmeden her şey biter.
Eğer özel okula gidiyorsan bu olayı yaşaman daha yüksek. Devlet okullarında olan kızların bir çoğu genellikle kabul ediyor nedense?​

Başta Hata Yapmışsın , Bilgiyi Kendin Toplamalı ve Sevdiği Şeyleri Yaparak Gönlünü Alman Lazımdı , Sonra Gerektiğinde Açılırdın , Artık O Kızı bırak O Seni Sevmedikçe Bir Şansın Olamaz .

Ben bir kıza aşık oldum 3 yıl. Sonra kız teog 1.si oldu ondan sonra ben köyüme oda odtü ye gider heralde :D

Ya siz çok rahatsınız istediyinize sevginizi itiraf ede biliyorsunuz. Ben artık orta okulu bitiriyorum. Eyer okulda veya herhangi yerde aşkımı itiraf etsem ya alay ederler yada okuldan deff ederler. Bana sadece seyretmek ve aşkımı gizlemek var :(:'(

Ya siz çok rahatsınız istediyinize sevginizi itiraf ede biliyorsunuz. Ben artık orta okulu bitiriyorum. Eyer okulda veya herhangi yerde aşkımı itiraf etsem ya alay ederler yada okuldan deff ederler. Bana sadece seyretmek ve aşkımı gizlemek var :(:'(
Sanki bizde etmiyorlar. Sende onlarla alay edeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl