- Elmaslar
- 540
- Minecraft
- BlackKpoT
Discord:
BlackKpoT#3087
BlackKpoT#3087
yardım alabileceğim bir kaynak var mıdır?
cnsrc
BlackKpoT#3087
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca domaini alınca hosting de lazım, alan adı sayısal ip'yi yazıya dönüştüren bir aracıdır sadece
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kısacası hosting veya vds aldıktan sonra ip adresini ayarlaman lazım sonrasında da subdomainlere geçersin
Eğer uzun süreli kullanma planınız varsa 1 ay kala falan uzatın direkt. GoDaddy alan adlarına konmasıyla meşhur bir firma çünkü. Esas konuya gelirsek hosting'e ihtiyacınız var.
cnsrc
EmreSHN#4551
BlackKpoT#3087
Şimdi GoDaddy giriyorsun ve giriş yaptıktan sonra sağ üsteki seçeneğe tıklıyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 129289
Tıkladıktan sonra Ürünlerim kısmına tıklıyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 129290
Tıkladıktan sonra zaten alan adları karşına çıkacak. Aldığın alan adının sağ tarafında Yönet kısmı var ona tıklıyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 129291
Sonra en alt kısma inip DNS'i Yönet kısmına tıkla.
Ekli dosyayı görüntüle 129292
Tıkladıktan sonra, en altta Ad Sunucuları var ve altında Değiştir kısmına tıklayıp sende Varsayılandır. Onu Özel yapıyorsun. Ondan sonra hostinginin adreslerini 2 yerede yapıştırıyorsun. Eğer bilmiyorsan destek açıp öğrenebilirsin.
NOT: Yönlendirme en az 24 saat sürebilir.
Eğer bunlar işini görmezse CloudFlare ile domaini bağlayabilirsin Detaylı Bilgi İçin Tıkla!
Domainden ayrı olarak ona da para verip satın almanız gerekiyor. Veya çok büyük birşeye girişmeyecekseniz internette ücretsiz bulmanız da mümkün fakat emin olamıyorum ne yazık ki. Hosting'e sitenizin dosyalarını kurarsınız, domain'e (yani sizdekine) ise sadece .com .net vb. alan adresine sahip olmuş olursunuz.
oomercant#9140
yapabilmişsen nasıl yaptın anlatır mısın godaddyden ben de aldım da yapamadım discordum oomercant#9140 şimdiden teşekkür ederim<3Teşekkürler. Hostingi Keyubu'dan aldım. Şimdi @EmreSHN'in dediklerini yapacağım.
NOT: Daha sorularım olabilir konu kilit değil.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!