Tasarım ilk çizim logoya pekte benzemeyen logo gibi bir şey | RNW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

I don't know

Pluginer & Tasarımcı & Maper | play.rainbownw.xyz
Elmaslar
80
Minecraft
I don't know

Discord:

I don't know

taslak.png

Evet bir önceki konularımda gelende heves kırıcı yorumlar yapmıştınız size inat yapmaya devam ediyorum.

Önden söyleyeyim "renk yok ya","bu ne renksiz logo mu olur" gibi saçma sapan yorumlar aklınızda ise silin.
Taslak olarak paylaştım sadece.

Hadi yine "çk gzl olmş bi dha olmasın" gibi yorumlarınızı bekliyorum . . .​

Başlığı neden öyle koydun bilmiyorum ama bence ilk çizimine göre oldukça güzel bir çalışma olmuş ki kendini geliştirebileceğine inanıyorum ;)

Başlığı neden öyle koydun bilmiyorum ama bence ilk çizimine göre oldukça güzel bir çalışma olmuş ki kendini geliştirebileceğine inanıyorum ;)
Dostum bu forumda iyi bir insan olarak 3 Kişiyi görüyorum.Birincisi sen,2. ByRegular,3.Emre Ata Türk . . .​

Geliştirirsen seninle iş yapabiliriz.

Dostum bu forumda iyi bir insan olarak 3 Kişiyi görüyorum.Birincisi sen,2. ByRegular,3.Emre Ata Türk . . .

Bence kötü olan tasarım yoktur. Eğer gerçekten çabalıyorsan ve bir umudun var ise elbette bir gün olacaktır. Bir şeylere pozitif bakmadan olmaz.

Karakter çizimini geliştirmen gerek ve yazı biraz graffiti tarzında olmuş. Sana verebileceğim tavsiye youtube üzerinden çizimcilerin speedartlarını yavaşlatarak izlemen. Hem hangi ayarları kullandığını görürsün hemde nasıl boyadıklarını.

Bence gayet iyi, daha daha gelişmen dileğiyle, başarılar dilerim.

Karakter çizimini geliştirmen gerek ve yazı biraz graffiti tarzında olmuş. Sana verebileceğim tavsiye youtube üzerinden çizimcilerin speedartlarını yavaşlatarak izlemen. Hem hangi ayarları kullandığını görürsün hemde nasıl boyadıklarını.
zaten grafiti tarzı yapmaya çalıştım :D​
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence gayet iyi, daha daha gelişmen dileğiyle, başarılar dilerim.
Yorumun için teşekkürler !

Ve hala nedense gelmedi kötü yorumcular :D​

İlk tasarımına göre arkadaki steve hariç her şey güzel.

Ben çok beğendim şahsen, renk katıp az daha geliştirirsen kullanılır bu.

işte bende ne diyorum renk eklesen güzel olur diyorum. tam tersini söylemişsin :D Renksiz logo mu olur demedim ama renk eklenirse'de güzel olur dedim
Pardon dostum, yanlış anlamışım yazdığını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl