Tasarım İlk Çizgi Roman Çalışmam (Sketch)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Selam bir süredir yazdığım bir hikayeyi mangaya çevirmeye karar verdim ve ilk sayfamı üç aşşağı beş yukarı bitirdim ve paylaşmak istedim sketch halini. Önerilerinizi ve hikayeye bir öneriniz varsa lütfen yorumlarda belirtin -w- (Romantizm Mangası)

Need For Love.png

Konunun değer görmesinden yanayım, ileride çok daha güzel şeyler çıkabilir. Sevdim ?

Güzel olmuş fakat hatalar var senin de görmüş olmanı umuyorum. Hataları söyleyecek olursam kızın saçı sağ kısmın arka tarafında çok karımış, kızın eli yok, bacakları da tam uyumlu değil gibi son olarak renklendirirsen daha iyi olacağını düşünüyorum bunlar dışında bir şey takılmadı gözüme, hoş bir tasarım.

Ben beğendim eline sağlık.

sketch aslında eksik kalmış karakterin utandığı görülüyor ama neden utandığı veya etkilendiği şey gözükmüyor tabi bu diğer sayfalarda gösterilebilir ama kimse 1000 sayfa bir manga okumakta istemeyecektir köşelere belirtici yazılar yazabilirsin dış ses gibi ilahi bakış açısı yani bu sayede okuyucu bilgilenir çizimin fena değil ama sayfa çok boş kalmış ama ellerine sağlık devamını bekliyorum hatta takip edeyim seni haberdar olayım attıgın manga çalışmalarından.

İlk deneyimine göre gayet başarılı bir sayfa olmuş, çizilmleri çok beğendim.
Ellerine sağlık, ama sayfayı daha büyük yapıp çizimlerini geliştirirsen daha da iyi
olacaktır diye düşünüyorum.

Güzel olmuş fakat hatalar var senin de görmüş olmanı umuyorum. Hataları söyleyecek olursam kızın saçı sağ kısmın arka tarafında çok karımış, kızın eli yok, bacakları da tam uyumlu değil gibi son olarak renklendirirsen daha iyi olacağını düşünüyorum bunlar dışında bir şey takılmadı gözüme, hoş bir tasarım.
Elleri çizerken varoluşsal sancılar geçirdiğimden en sonra bırakıyorum diğer hataları line-art halinde zaten düzelttim.
sketch aslında eksik kalmış karakterin utandığı görülüyor ama neden utandığı veya etkilendiği şey gözükmüyor tabi bu diğer sayfalarda gösterilebilir ama kimse 1000 sayfa bir manga okumakta istemeyecektir köşelere belirtici yazılar yazabilirsin dış ses gibi ilahi bakış açısı yani bu sayede okuyucu bilgilenir çizimin fena değil ama sayfa çok boş kalmış ama ellerine sağlık devamını bekliyorum hatta takip edeyim seni haberdar olayım attıgın manga çalışmalarından.
Diğer sayfaların sketchleri bitirip line-artlarını yaptıktan sonra öyle sorunlar olmayacak ;)
İlk deneyimine göre gayet başarılı bir sayfa olmuş, çizilmleri çok beğendim.
Ellerine sağlık, ama sayfayı daha büyük yapıp çizimlerini geliştirirsen daha da iyi
olacaktır diye düşünüyorum.
Sayfa boyutunu değiştirmeyi düşünmüyorum çizimlerim zaten çok kötü ama bir yerlerden başlamak lazım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl