İlk buildim çakma lobi haritası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elitebey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elitebey

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
merhaba, size ilk yaptığım buildi göstereceğim build işine 2 gün önce başladım elimden geldiğince bir şeyler yapmaya başladım tecrübeli değilim :D her türlü eleştiriye açığım
2020-07-18_22.11.34.png
2020-07-18_22.11.40.png

2020-07-18_22.11.44.png

2020-07-18_22.11.51.png

not. köşedeki ağaçları intten buldum biraz düzelttim onun dışında her şeyi ben yaptım

Renk seçimlerin yanlış dostum Mor ile Sarı pek yakışmamış açıkcası. Ortada yuvarlak bir çember var ve onun ortasındada kare bir doğuş alanı var. Keşke oda çember şeklinde olsaymış. Portal çok sivri olmuş göze batıyor ve haritanın oyuncuya katması gereken hissiyatı katamadığını düşünüyorum. Yani senin buildin bana göre:

Kötü: ( )
Ortalamanın altında: ( )
Ortalama: (✅)
Ortalamanın üstünde: ( )
Güzel: ( )
Görsel şölen: ( )

Daha fazla build yaparsan eminim kendini çok daha üst düzeylere taşırsın. Başarılarının devamını dilerim.

Renk seçimlerin yanlış dostum Mor ile Sarı pek yakışmamış açıkcası. Ortada yuvarlak bir çember var ve onun ortasındada kare bir doğuş alanı var. Keşke oda çember şeklinde olsaymış. Portal çok sivri olmuş göze batıyor ve haritanın oyuncuya katması gereken hissiyatı katamadığını düşünüyorum. Yani senin buildin bana göre:

Kötü: ( )
Ortalamanın altında: ( )
Ortalama: (✅)
Ortalamanın üstünde: ( )
Güzel: ( )
Görsel şölen: ( )

Daha fazla build yaparsan eminim kendini çok daha üst düzeylere taşırsın. Başarılarının devamını dilerim.
çok teşekkürler yorumun için

Güzele benziyor, ama sanki kömür bloğu - mor cam yerine *bence* çimen ve yeşil cam daha uyumlu olabilir diye düşünüyorum temaya.

Doğruyu söylemek gerekirse ilk mimari çalışmana göre güzel bir şeyler ortaya çıkarmışsın. Tabii, arada acemiliğin verdiği birkaç eksiklik var ?

İlk buildin ise gerçekten çok başarıllı :) devamını dilerim arkadaşım.. <3

Benim ilk buildimden daha güzel :D

İlk yapışına göre gayet güzel olmuş ellerine sağlık.

Benimle iletişime geçer misin, buildini geliştirmene yardımcı olabilirim.

Discord adresim: MRVODK4#9421

ilk mimarinize göre hoş olmuş kendini geliştirmelisin başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl