Tasarım İlk Banner Tasarımım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Artiex

The unique power of fire!
Elmaslar
158
Minecraft
zTugraa

Discord:

Artiex#4349

MERHABA MC-TR AİLESİ!
Bir banner tasarımı yaptım ve bunun iyi ve kötü yönlerini yapıcı bir şekilde eleştirmenizi istiyorum.
banner2.png

sağ alttaki ip çok rahatsız edici gözüküyor sanki bir şaheseri bozuyor gibi ya fontu çok göze batıyor ya da yerini tam ortaya alabilirsin ama ortalansa nasıl durur acaba
sol taraftaki skini görmezden gelip biraz daha sağ tarafta ortalansa daha hoş durabilirmiş onun dışında bebek gibi olmuş elinize sağlık

Karakterin kafasının büyük olması hoş bir hava katmış. Siyah kısımdaki yıldırımlar çok silik olmuş.
Yorumunuz için teşekkürler.
sağ alttaki ip çok rahatsız edici gözüküyor sanki bir şaheseri bozuyor gibi ya fontu çok göze batıyor ya da yerini tam ortaya alabilirsin ama ortalansa nasıl durur acaba
sol taraftaki skini görmezden gelip biraz daha sağ tarafta ortalansa daha hoş durabilirmiş onun dışında bebek gibi olmuş elinize sağlık
O yazıyı ortaya almayı denedim o sefer de bütün yazılar bir bölgeye yığıldı ve daha da kötü durdu. Yorumunuz için teşekkürler.

Benim hoşuma gitti elinize sağlık

Genel olarak güzel sadece gözüme çarpan yazılar iki tarafta da esit değil, yazı kısa olan tarafın fontunu büyültüp sanki önde duruyomus gibi bir sey deneyebilirsiniz.

biraz klasik olmuş ama renk uyumu falan gayet başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl