☄️ İlk Ay %20 İndirimli ✨ Ryzen 9 7950X ⚡️ Samsung 990 Pro NVMe M.2 ⭐ DDR5 5600Mhz ⭐İstanbul Lokasyon ⭐ DDoS Koruması

R9 9950X 16 GB Makinesini satın aldık, çok iyi gözüküyor! Vdslerinde kasma, donma vb. bulunmuyor. Minecraft içine gelecek olursak ping değerleri 20-25 arası geziyor. DDOS Korumasına gelecek olursak dün gece 2 sayfa ddos yemişiz fakat çökmemiş öyle düşünelim.
Merhaba,

Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Merhaba,

Firmayı çok beğendik. Müşterim için özel olarak oluşturduğum sunucuda, kendilerinin makinelerini kullandık. Ayrıca, Linux'a geçiş süreciyle ilgili detaylı bilgi sağladılar ve süreci son derece hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Bu nedenle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Saygılarımla,
Whiskey

Merhaba,

Firmayı çok beğendik. Müşterim için özel olarak oluşturduğum sunucuda, kendilerinin makinelerini kullandık. Ayrıca, Linux'a geçiş süreciyle ilgili detaylı bilgi sağladılar ve süreci son derece hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Bu nedenle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Saygılarımla,
Whiskey
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarla,

Merhaba,

Son bir haftadır sunucumuzda yaşadığım bağlantı sorunları gerçekten dayanılmaz hale geldi. İstisnasız olarak günde en az üç defa sunucunun internet bağlantısı kesiliyor ve saatlerce geri gelmiyor. Bu durum, oyun deneyimimi ve sunucuya erişimimi ciddi şekilde olumsuz etkiliyor.

Destek ekibine durumu bildirdiğimde, sorunlardan haberdar olduklarını ve yakında düzeleceğini belirtiyorlar. Haklarını yemeyeyim diyorum; destek taleplerine genellikle hızlı cevap veriyorlar ve sorunları çözüyorlar. Ancak bu son bir hafta boyunca yaşadığım sürekli kesintiler büyük bir eziyet oluşturdu.

Merhaba,

Son bir haftadır sunucumuzda yaşadığım bağlantı sorunları gerçekten dayanılmaz hale geldi. İstisnasız olarak günde en az üç defa sunucunun internet bağlantısı kesiliyor ve saatlerce geri gelmiyor. Bu durum, oyun deneyimimi ve sunucuya erişimimi ciddi şekilde olumsuz etkiliyor.

Destek ekibine durumu bildirdiğimde, sorunlardan haberdar olduklarını ve yakında düzeleceğini belirtiyorlar. Haklarını yemeyeyim diyorum; destek taleplerine genellikle hızlı cevap veriyorlar ve sorunları çözüyorlar. Ancak bu son bir hafta boyunca yaşadığım sürekli kesintiler büyük bir eziyet oluşturdu.
Merhaba,

Yaşadığınız kötü deneyim için üzgünüz. Comnet veri merkezinin kapatılmasından sonra geçtiğimiz veri merkezine genel birçok firma taşıma yaptığından gerek biz taraflı gerekse veri merkezi taraflı sorunlar ortaya çıkmış bulunmakta. Yaşanan sorunların çözülmesi için en hızlı şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ağ bağlantılarımız en kısa sürede eski haline geri gelecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

R9 9950X harika! Bu kaliteyi ve desteği bu fiyata sunmaları muhteşem. Hizmet anlayışlarını gerçekten beğeniyoruz.
Destek talepleri çok hızlı yanıtlanıyor ve çözüme kavuşturuluyor.
Web hosting tarafında ise Plesk’i ilk kez kullandığımız için bize çok yardımcı oldular. Bu destekten dolayı oldukça memnunuz.

R9 9950X harika! Bu kaliteyi ve desteği bu fiyata sunmaları muhteşem. Hizmet anlayışlarını gerçekten beğeniyoruz.
Destek talepleri çok hızlı yanıtlanıyor ve çözüme kavuşturuluyor.
Web hosting tarafında ise Plesk’i ilk kez kullandığımız için bize çok yardımcı oldular. Bu destekten dolayı oldukça memnunuz.
Merhaba,

Saygılarla,
Treas İnternet ve Bilişim Teknolojileri

Amiralcraft olarak treashostu tercih ediyoruz hiç bir sıkıntıyla şuana kadar karşılaşmadık.İşlerinde 10 numaralar.

Amiralcraft olarak treashostu tercih ediyoruz hiç bir sıkıntıyla şuana kadar karşılaşmadık.İşlerinde 10 numaralar.
Merhaba,

Saygılarla,

Arasıra sorunlar olsada gerçekten kaliteli bir hizmet sunuluyor, herhangi bir problemimde hızlı bir şekilde destek alabiliyorum. Kaliteli ve ilgili bir desteği var diyebilirim. Denemekten zarar gelmez çok pişman olabileceğiniz bir hosting değil :)

Başarılarının devamını dilerim.

Arasıra sorunlar olsada gerçekten kaliteli bir hizmet sunuluyor, herhangi bir problemimde hızlı bir şekilde destek alabiliyorum. Kaliteli ve ilgili bir desteği var diyebilirim. Denemekten zarar gelmez çok pişman olabileceğiniz bir hosting değil :)

Başarılarının devamını dilerim.
Merhaba,

Saygılarla,

Kaliteli Hosting yaklaşık 3 aya yakındır kullanıyorum ayrı ayrı hiç bi zaman problem yaşamadım hizmet kalitesi bi sorun olduğu zaman desteğin bu kadar hızlı bakılması tavsiye ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl