☄️ İlk Ay %20 İndirimli ✨ Ryzen 9 7950X ⚡️ Samsung 990 Pro NVMe M.2 ⭐ DDR5 5600Mhz ⭐İstanbul Lokasyon ⭐ DDoS Koruması

Sunucumu Treas Host'ta barındırıyorum, gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar.

Merhaba,

Datacasa altyapımızda yaptığımız geliştirmeler sonucu koruma planlarımız, fiyatlandırmalarımız ve türlerimizde değişikliğe gidilecektir.

VDS Sunucular İçin
Comnet Secure Uplink + MikroTik koruma planı: 100Gbps yurtiçi ve yurtdışı koruma ve ek olarak port bazlı filtreleme sistemi fiyatlandırması 240₺/ay yerine 210₺/ay olarak indirilmiştir.

Gamepanel Sunucular İçin
Koruma planları eklenmiştir:
Ücretsiz 0. Seviye DDoS Koruması
-> Paylaşımlı IP adresi kullanılır, herhangi bir filtreleme bulunmaz.
Seviye DDoS Koruması (30₺/ay)
-> Hizmetinize Dedicated IP adresi tanımlanır ve trafiğiniz paylaşımlı IP'den ayrılır. MikroTik port bazlı filtreleme kullanılabilir.
Seviye DDoS Koruması (100₺/ay) (Önerilen)
-> Hizmetinize Comnet Secure Uplink 100Gbps korumalı IP adresi tanımlanır. MikroTik port bazlı filtreleme sistemi kullanılamaz.
Seviye DDoS Koruması (210₺/ay)
-> Hizmetinize Comnet Secure Uplink 100Gbps koruma tanımlanır. MikroTik port bazlı filtreleme sistemi kullanılabilir.

Bütün Web Hosting Sunucular İçin
Bütün planlarda geçerli ücretsiz Comnet Secure Uplink servisimiz web seviyesinde koruma olacak şekilde aktif olacaktır.

Eğer proje ve hedefleriniz büyük, saldırı alma sıklığınız çoksa Comnet Secure Uplink hizmetini tercih etmenizi öneririz. Korunmanız ve memnuniyetiniz bizim için son derece önemli, bu nedenle fiyatlarımızı en dipte olacak şekilde yeniden revize ettik ve yeni opsiyonlar oluşturduk.

Bu yeni değişikliklerin tamamının stabil olduğunu düşünüyoruz, stabil olmaması halinde bazı kararlarımızda değişiklikler yapabiliriz.

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Merhaba,

Konu tasarımlarımız güncellenmiştir. İyi forumlar dileriz.

Saygılarla,

Hostingin güvenirliği için birşey diyemem ama eğer o güveni hissetirirseniz çok güzel büyür gibi hissediyorum makinenizi aldım ve memnumum gibi xrdp kurulumu yapıyor musunuz

Hostingin güvenirliği için birşey diyemem ama eğer o güveni hissetirirseniz çok güzel büyür gibi hissediyorum makinenizi aldım ve memnumum gibi xrdp kurulumu yapıyor musunuz
Merhaba,

Memnun olacağınıza eminiz, her türlü sorun ve sorunuz için Discord üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Talep açarsanız xRDP kurulumunuz için yardımcı olabiliriz.

Saygılarla,

Uygun fiyat ve güzel sistem vaat ediyorsunuz. En kısa sürede denemek istiyorum. Başarılar.

Merhaba,

Ryzen 9 7950X stoklarımız kısa süreli yenilenmiştir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarla,

Sunucumuz için Treas Host'u tercih ediyoruz. Hızlı sorun çözümü ve performansını herkese öneriyorum!

DDoS koruması açısından Batihost daha iyi. Müşterilerin sizi tercih etmesi için geçerli bir sebep sunmanız gerekmekte bu işler böyle yürür hocam.
Merhaba,

Koruma planlarımız 29 Haziran itibari ile değiştirilecek olup, ücretsiz bir şekilde tüm IP adreslerimizde +3.2Tbps kapasitede L3-L4 düzeyinde DDoS-Guard hizmetimiz aktif edilecektir. Discord üzerinden iletişime geçerek bizlere neleri beğenmediğinizi, ne tür saldırılarla sunucunuzun etkilendiğini (tabii test edip böyle bir yorum yaptıysanız) yazarsanız korumamızı geliştirmek için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarla,

Merhaba ddos koruması var mı

Merhaba ddos koruması var mı
Merhaba,

Pazartesiden itibaren bütün hizmetlerimizde L3-L4 düzeyinde +3.2Tbps kapasitede DDoS-Guard korumamız aktif edilecektir.

Saygılarla,

Merhaba,

Pazartesiden itibaren bütün hizmetlerimizde L3-L4 düzeyinde +3.2Tbps kapasitede DDoS-Guard korumamız aktif edilecektir.

Saygılarla,
Ryzen vds yok mu?
1720042940782.png

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl