☄️ İlk Ay %15 İndirimli! ⚡️ 2x Intel Xeon E5-2699v4 ✨ Treas Host ⭐ İstanbul Comnet Veri Merkezi ⭐ Samsung 870 Evo Diskler ⭐ DDR4 ⭐ +3.2Tbps Koruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Treas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.078
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyayı görüntüle 240184
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 240186
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
‎ ‎
‎ ‎
‎ ‎

Ekli dosyayı görüntüle 240191
Ekli dosyayı görüntüle 240192

Treas Host BTK Yer Sağlayıcı Bildirgesi:

Treas Host ETBİS'e Kayıtlıdır:
Merhaba Discord sunucunuza ulaşmak için elimden geleni yaptım ancak başaramadım. iletme şansınız varmıdır

Merhaba Discord sunucunuza ulaşmak için elimden geleni yaptım ancak başaramadım. iletme şansınız varmıdır
Merhaba,

Discord ana davet bağlantımız (.gg/treashost) düzeltilmiştir. Tekrar deneyebilirsiniz, olmaması halinde aşağıdaki geçiçi bağlantıyı kullanabilirsiniz:
->

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Bu devirde E5 mi satılır hocam

Bu devirde E5 mi satılır hocam
Merhaba,

Her kesime farklı işlemci türleri hitap etmektedir, müşterisi olmayan bir stok türünü kimse bünyesine katmaz. Mevcut olarak E5 paketlerimizi tercih eden pek çok müşterimiz bulunmaktadır. Yani evet, bu devirde ihtiyaca göre her türlü işlemci pazarlanabilir. Ayrıca E5 serisi işlemcilerimiz sizi tatmin etmiyorsa Ryzen 9 7950X sunucularımızı da tercih edebilirsiniz.

Saygılarla,

Yıllardır piyasada olan treas hostingede geçmiş.Başarılarını dilerim

Yıllardır piyasada olan treas hostingede geçmiş.Başarılarını dilerim
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarla,

Merhaba,

Datacasa altyapımızda koruma planlarında ve IP fiyatlarında değişikliğe gidilmiştir.

Tüm Hizmetler İçin
Bünyemize +3.2Tbps kapasitede DDoS-Guard hizmeti aktif etmiş bulunmaktayız. Bu koruma hizmetimizi ücretsiz bir şekilde sunacağız. Bunun yanında ek IP adresi adet fiyatı 30₺ yerine 50₺ olarak güncellenmiştir.

Koruma planı düzenlenmiştir:
Ücretsiz DDoS Koruması
DDoS-Guard Hizmeti
-> +3.2Tbps bant genişliği
-> 700mpps paket hacmi
MikroTik Firewall
-> Çeşitli oyun sunucuları için özel filtrelemeler

Saygılarla,

Henüz çalışmadım ama geri dönüşleri her zaman olumlu umarım en yakın zamanda çalışmak dileğiyle emeğinize sağlık

Henüz çalışmadım ama geri dönüşleri her zaman olumlu umarım en yakın zamanda çalışmak dileğiyle emeğinize sağlık
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarla,

Ekli dosyayı görüntüle 240191

Treas Host BTK Yer Sağlayıcı Bildirgesi:

Treas Host ETBİS'e Kayıtlıdır:
belki begenen vardir ama fiyatlar bana çok geldi

belki begenen vardir ama fiyatlar bana çok geldi
Merhaba,

Sunduğumuz işlemci sürümü, disklerimiz, desteğimiz ve ücretsiz sunduğumuz korumamızı göz önünde bulundurduğumuzda bizce ve bizi tercih eden müşterilerimizce fiyatlarımız uygundur. Tercih etmeyi düşünürseniz test sunucusu sağlayabiliriz.

Saygılarla,

diskler için bir yedekleme varmı?

diskler için bir yedekleme varmı?

Merhaba,

Yedekleme sistemimiz üzerinde çalışıyoruz, tamamlandığı vakit sitemize ve konularımıza bilgilendirilmesi eklenecektir.

Saygılarla,

Merhaba,

Yedekleme sistemimiz üzerinde çalışıyoruz, tamamlandığı vakit sitemize ve konularımıza bilgilendirilmesi eklenecektir.

Saygılarla,
tamamdır bilgilendirirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl